otrās (pirmās) brokastīs bija biezpiens ar krējumu un maizīte. wow! tas ir tik neizsakāmi viegli, ja cilvēki var ēst piena olbaltumvielas. pag.nedēļ vienā ēdienreizē devu pliku vārītu olu. ēda, garšoja, neko citu negribēja. tās ir tik ideālass uzkodass/viegla maltīte. šad tad es sataisu 'siera plati' kas arī aiziet uz urrā. tagad man tikai jāiemācās musli/brokastu pārslu taisīšana lai ir veselīgi un garšīgi. ir kādi ieteikumi? musli ne īpaši ēdu, man garšo tie, kas ir ar šokolādes vai medus grlijāžas kraukšķiem un ir divreiz dārgāki par parastajiem, kuros bieži vien tās auzu pārslas ir kkādas ne pārāk garšīgas un ir maz rozīņu un citu ņammu. un brokastu pārslas man vislabāk garšo tās ar ziloni caurspīdīgā paciņā no Maxima (ja vēl tādas vispār ir nopērkamas) kopā ar rjaženku. nu vai arī tās pavisam dārgās (pūsti graudi ar medu vai tml), bet arī ne visas un kā našķi, jo kā ēdiens maltītes laikā man tas šķiet par saldu. nu jau arī jogurti man šķiet pārāk saldi, bet ērtības labad dienās, kad lielākais b/d apsveru ieviest atkal ēdienkartē. ir kādi labi ieteikumi? veslīgi, ne pārāk saldi, ne briesmīgi dārgi, jo es šo pzoīciju pēdējos trijos gados no ēdienkartes esmu izņēmusi gandrīz pavisam
Musli es taisītu pati, tad var grauzdēt pārslas kā sagribas, un kombinēt arī visu ko garšīgu, pie tam vienreiz sataisa lielu kaudzi un var uzglabāt. Pagūglē "breakfast granola recipes".