porcelāna lellīte [userpic]

12. Februāris 2018 (18:29)

nu, gudrās mazu bērnu mātes (un tēvi) ko iesākt? cilvēkam klepus tāds, ka uz augšu rauj. varbūt kāds lielāks puņķis aizdegunē ieķēries un šļūkā šurpu turpu. inhalācijas?

Comments

Posted by: kihelkonna ([info]kihelkonna)
Posted at: 13. Februāris 2018, 08:13

mans paņēmiens - 1-2cm liels piliena pleķis uz apģērba priekšas augšas; vairākas reizes dienā pilienu atjauno; turpina arī pēc tam, kad slimība beigusies, citādi atnāks atpakaļ. obligāti jāievēro konsekvence. der arī visādas skujkoku un eikaliptu eļļas. ar šo metodi es pirmajam bērnam pārtraucu bronhītu sēriju un otram bērnam nodrošināju, ka tā nemaz nesākās (mz slimo reizi gadā ar sīku saaukstēšanos).

punkts divi - kumelīšu tējā samērcē dvieli, uzliek uz radiatora tajā istabā, kur ir bērns, pa laikam atjauno.

ja slimība nav tipiska, tad pie ārsta. lai nošķirtu bronhītu no plaušu karsoņa. ja pret bronhītu ārsts izraksta antibiotikas un bez analīzēm, tad viņš, khm, nav netumsoņa. tādā gadījumā neesi tumsoņa vismaz tu, un uztaisi bērnam analīzes CRO.

Posted by: kihelkonna ([info]kihelkonna)
Posted at: 13. Februāris 2018, 08:21

un šī ir tēma par mājas līdzekļiem. http://calis.delfi.lv/forums/(tema/14358162-bronhits-vai-noteikti-ab/)/ bet vispirms tomēr jāparāda ārstam, jo bronhītu var ārstēt mājās, bet no plaušu karsoņa varot gadīties arī nolikt karoti. joks. ārsti pēc tiem trokšņiem labi māk piemeklēt atklepošanas līdzekļus.

Posted by: vai tad ([info]mansgan)
Posted at: 13. Februāris 2018, 18:22

bērnam bija eļļas pleķis, TĀPĒC nodrošināja, ka viņam nesākās bronhītu sērija... bet, lūdzu...

23 Lasīt komentārus piebilst