porcelāna lellīte [userpic]

atkal par šmorēšanu

23. Novembris 2017 (19:27)

kādi ir tie ēdieni, kurus ikdienā taisi? droši vien jau katram kkas cits. man: dārzeņu biezzupa (visbiežāk vegānā. garšvielas+dārzeņi kas mājās+tomāti savā sulā, šad tad lieku klāt buljonu, šad tad klāt gaļu), maltas gaļas mērce (gaļa+garšvielas+sīpoli, ļoti bieži arī ar dārzeņiem pašā mērcē), frikadeļu zupa (sen nav bijusi, jāizņem atkausēt gaļu), sautējums (šobrīd topā vista+paprika+baklažāns+sīpols+viss kas mājās dārzeņi), kapātie kāpostu tīteņi, diezgan bieži kaulu buljonā ievārīta dārzeņu vai makaronu zupa

Comments

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 23. Novembris 2017, 20:11
majsaimniece

kad ir jātaisa kkas uz ļoti ātru roku, tad: 1) saldētie dārzeņi+garšvielas+sarkanās lēcas+bulgurs, var uzvārīt kā zupu, var uzvārīt pļurē, 2) ķipa čili no dažādiem konservētiem pākšaugiem, apceptiem ar sīpoliem, ķiplokiem, ingveru, čili pārslām+sojas granulas, 3) griķi ar jebko. sensenos laikos vnk uzvārīju griķus, iejaucu bundžu ar smalcinātu tunci un bišk kkāda pesto hujesto.

23 Lasīt komentārus piebilst