zero waste
kā jūs apēdat āri palikušās ēdiena kripatas?
es daudz ko cepu sacepumos (dārzeņi+ola+krējums, šad tad siers, šad tad maizes gabaliņi grauzdiņos), pīrāgos (piemēram neapēstu lasi uz sviesta mīklas, klāt drusku vārītus kartupeļus, var no buljona burkānu, selerijas sakni u.tml) pārlej ar olu+krējumu var likt sieru (lieku jo Nr.2. zivis pīrāgā neēd), griķus/rīsus u.c. putraimus apcepu sviestā/sildu buljonā/iecepu pankūkās. maltās gaļas mērci lieku biezzupās (klāt katram porcijā lai sātīgāk). sasaldēšanu cenšos praktizēt, bet ne īpaši sanāk, jo tur viss pilns ar pretkožu profilakses pārslu pakām. un šobrīd man nav cepenes (cries in spanish)
noēdam tāpat :)