ir te kāds ēdiena plānošanas eksperts? mani interesē kā tas dzīvē notiek. kad izdomā/sagādā/gatavo, cik daudz un dažādi. cik bieži? jo nu es te taustos un ik pa laikam kkas nesanāk un kādam jābūt dežūrcūkai vai jāēd maizītes/pelmeņi (nesūdzos, man pelmeņi ļoti garšo). grūti jo nevar prognzēt cik katru reizi apēdīs - viens un tas pats zupas katls citreiz iet 3 dienas, citreiz izēdas jau vienā. jau esmu nobriedusi līdz lapiņai uz ledusskapja (un tas jau ir rādītājs.lol)
ja ir iestrādnes (ķipa kādas 8-10 to-go receptes kaut kur pierakstītas, lai ir skaidrs, cik ko vajag, un drusku piešauta roka tai interneta pirkšanai), tad apsekot ledusskapi, izlemt, ko ēdīs, un saklikšķināt ir max 45 min darbs pa diviem. (bet nu jums ir papildus sarežģītības līmenis, jo pa vidam ir saskatās sīkie..)
(un vispār, gudri dirst nav malku cirst, man šodien vakariņās zaļie zirnīši ar majonēzi un brūtgānam veikala pica, jo vīkendā nebija iekšā ne vienam, ne otram)