ir te kāds ēdiena plānošanas eksperts? mani interesē kā tas dzīvē notiek. kad izdomā/sagādā/gatavo, cik daudz un dažādi. cik bieži? jo nu es te taustos un ik pa laikam kkas nesanāk un kādam jābūt dežūrcūkai vai jāēd maizītes/pelmeņi (nesūdzos, man pelmeņi ļoti garšo). grūti jo nevar prognzēt cik katru reizi apēdīs - viens un tas pats zupas katls citreiz iet 3 dienas, citreiz izēdas jau vienā. jau esmu nobriedusi līdz lapiņai uz ledusskapja (un tas jau ir rādītājs.lol)
man vajag lai varu taupīt arī laiku un daļa problēmas ir tajā, ka nepaspēju izsekot kas un cik ir palicis (saldētavā, ledusskapī), bet nu tagad vismaz G_V vienmēr iepērk labi daudz piena un maizes
un bieži kkas vnk aizkrāmējies un es nepamanu, jo biežoi taisu lielos katlos un tādos pat arī liek ledusskapī un pa nelielām porcijām uzsilda