porcelāna lellīte [userpic]

23. Novembris 2017 (15:01)

ir te kāds ēdiena plānošanas eksperts? mani interesē kā tas dzīvē notiek. kad izdomā/sagādā/gatavo, cik daudz un dažādi. cik bieži? jo nu es te taustos un ik pa laikam kkas nesanāk un kādam jābūt dežūrcūkai vai jāēd maizītes/pelmeņi (nesūdzos, man pelmeņi ļoti garšo). grūti jo nevar prognzēt cik katru reizi apēdīs - viens un tas pats zupas katls citreiz iet 3 dienas, citreiz izēdas jau vienā. jau esmu nobriedusi līdz lapiņai uz ledusskapja (un tas jau ir rādītājs.lol)

Comments

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 23. Novembris 2017, 19:54

Nu es esmu prasta, ja kas garšo, tad to var ēst bieži un vairākas dienas no vietas.

Varbūt var taisīt mērces, ko var ēst gan ar rīsiem, gan ar pastu, gan ar dārzeņiem? Brūtgāns mūsu veģetāros šedevrus variē vēl tālāk: katru dienu pieēdot klāt citu gaļu.

22 Lasīt komentārus piebilst