porcelāna lellīte [userpic]

13. Novembris 2017 (11:52)

izvārīju šodien dārzeņu biezzupu. cetrurtdaļa ķirbja, liels burkāns, kāposts, tomātu konservi un ir tik garšīgi ka gribas pārēst jēgu. tik forši, ka pieaqudzis cilvēks var taisīt to, kas pašam garšo. tas ir pieaugšanas vislabākais aspekts. gribi - ēd kaut tikai kefīru ar cepumiem, gribi - taisi sautējumu. drīkst sacept gaļu un ēst bez maizītes. protams, ierobežos finanses, laika un noguruma aspekti, kad mājsaimniecībā ir vēl kāds, tad tomēr drusku pieskaņojas un regulējas bet ir tik brīnišķīgi ka pa lielam viss ir tieši tā kā tu vēlies!

nē nu gadās jau piedegšanas, kaprīzas plītis, neveiksmīgas dienas vai receptes, bet dzīvē jau nekad nav tikai ideāli.

Comments

Posted by: frau Strumpf ([info]juuuda)
Posted at: 15. Novembris 2017, 14:56

super atbilde, paldies. jā, man vienmēr sanāk austrumu vai vidusjūras sautējumi, atslodzei no šamiem tad tiek ēsts vai nu mizains kartupelis ar linsēklu eļļu, vai arī tvaicēti dārzeņi ar sāli un eļļu.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 15. Novembris 2017, 15:24

kādi ir vidusjūras sautējumi?

Posted by: frau Strumpf ([info]juuuda)
Posted at: 15. Novembris 2017, 22:01

ar vidusjūras sautējumiem domāju tās pašas raudenes, bazilikus, t.s. provansas garšvielas.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 15. Novembris 2017, 15:26

ā, un vēl kad būšu pie Krišnām, nopirkšu tos melnos apaļos graudiņus ko viņi liek lēcu-rīsu-dārzeņu sautējumā. laikam kkādas sinepju sēklas

14 Lasīt komentārus piebilst