porcelāna lellīte [userpic]

1. Oktobris 2017 (20:00)

kādēļ jūs man nesacījāt ka kāļus un rāceņus var vārīt un cept? vārīts daudz garšīgāks par kartupeli

un vispār esmu drusku greizsirdīga uz tiem, kas dzīvo centrā blakus krišnu ēstuvei. tā! gribas ceptu panīru vai kičari. vai jebko no tiem garšīgajiem sautējumiem vai jocīgajiem kotlešveidīgajiem plāceņiem. un tie tefteļi tomātu mērcē..

Comments

Posted by: putnu novērotājs ([info]_re_)
Posted at: 1. Oktobris 2017, 22:06

baigi garšīgi (vismaz man ļoti garšo) ir kāļi sagriezti (daiviņās vai 1cm salmiņos, piemēram), samaisīti ar eļļu, sāli, pipariem un, galvenais, ķimenēm un cepti cepeškrāsnī. cepas mazliet ilgāk par analogiem kartupeļiem, jo ir cietāki pēc struktūras.

8 Lasīt komentārus piebilst