7. Septembris 2017 (23:21)
kā tā garšīgi uztaisīt mežacūku? nekad neesmu to darījusi, pagaidām ir doma likt spiediena katlā ar sīpolu un burkānu, nu tāpat kā parastai cūkgaļai. un cik ilgi jāsutina lai var droši ēst gan paši gan todleris?
kā tā garšīgi uztaisīt mežacūku? nekad neesmu to darījusi, pagaidām ir doma likt spiediena katlā ar sīpolu un burkānu, nu tāpat kā parastai cūkgaļai. un cik ilgi jāsutina lai var droši ēst gan paši gan todleris?
Posted by: sajūtu cilvēks (vacatio)
Posted at: 11. Septembris 2017, 12:49
|
nē, neviens taču nav TIK neprātīgs, lai gatavotu nepārbaudītu mežacūku!!?
Esmu ēdusi kotletēs.
Tā kā meža gaļa liesa, tad krietni jāliekot speķis klāt.
Sutināšana - jā, īpaši, ja gaļa nav vesta pārbaudīt.