porcelāna lellīte [userpic]

22. Maijs 2016 (22:45)

sapnis piepildījās - dabūju piecus metrus rabarberu (tādā pusrokas resnumā) un tad nu rīt rabarberu ķīselis. un vēl šonedēļ rabarberu plātsmaize. un divu veidu rabarberu ievārījums. starp citu - kādai kaucmindietei pa rokai nemētājas pārbaudīta rabarberu-apelsīnu ievārījuma recepte? manas pavārgrāmatas palika galvaspilsētā. var ieteikt arī citus foršus veidus kā apēst rabarberu

Comments

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 22. Maijs 2016, 22:58

Pie [info]karmena bija rabarberu saldējuma recepte, ļoti labs (tikko apēdu pēdējo porciju :)) Es vēl vāru rabarberus 1/1 ar banāniem + ievārījuma cukurs. Un šie ir supergaršīgi http://krista.lv/2011/05/rabarberu-mufini/

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 22. Maijs 2016, 23:19
taisni kā es

http://www.delfi.lv/receptes/rabarberu-apelsinu-ievarijums.d?id=43626603
es taisu pēc šitā varianta

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Maijs 2016, 23:26

tu laid caur gaļasmašīnu bez sēkliņām?

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 22. Maijs 2016, 23:38
taisni kā es

jā, un tās cietās 'plēvītes' un mizas baltumu arī nemaļu, tad sanāk tāds želejīgāks un bez rūgtuma

4 Lasīt komentārus piebilst