27. Marts 2016 (17:01)
vienīgais daudz maz tradicionālaiz ēdiens līdzās krāsotajām olām bija rupjmaizes kārtojums. toties piesēju dūšu ar suši (visiem garšoja. pat vecmammai) un veldzēju dvēseli ar Švarcvaldes ķiršu torti. to gan vēl neesmu saņēmusies nogaršot. bērniņš ārā gāja pats savām kājām. pirmo reizi tieši uz Lieldienām. kad celsies no diendusas, iesim ārā visi olas ripināt (un meklēt). knaulējās arī drusciņ - viss tāds priecīgs lai arī olas negaršo
tēs vakar smējās un teica, ka mums mājās demokrātija. katrs uz Lieldienām taisa ko grib. kas suši un ķiršu torti, kas rupjmaizes kārtojumu, kas Lieldienu ugunskuru (G_V)
o, pazīstamas izjūtas- kad viss it kā ok, pēc receptes, un visi slavē, bet pašai nepatīk... es šajās brīvdienās savukārt eksperimentēju ar ideālās šokolādes desas receptes atrašanu. figūrai par labu nenāk, bet toties gardi bez gala :))