porcelāna lellīte [userpic]

par aktuālo

23. Janvāris 2016 (21:09)

man šķiet, ka atsvaidzināšanai katram veselības ministram uzreiz pēc ievēlēšanas inkognito vajadzētu aiziet pie ģ.ā. uztaisīt pilnu asins ainu un kaut vai to pašu rentgenu. pieredzes atsvaidzināšanai. es uz privāto poliklīniku esmu bijusi vienu reizi un ja es to varētu atļauties, pat nedomātu par atgriešanos pie valsts ārstiem

Comments

Posted by: A ([info]klusums)
Posted at: 23. Janvāris 2016, 22:01

Mhm. Vēl nosūtījumu pie kaut kāda speciālista izmeklējuma. Kur par valsts naudu nākamgad, bet par savējo pēc diviem mēnešiem.

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 23. Janvāris 2016, 22:53
taisni kā es

aha un bērnu pie zobārsta, kur bezmaksas rinda pienāk ikurāt pēc gada

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 24. Janvāris 2016, 00:07

a es pat nez. nu, cilvēku mazāk, reģistratore cenšas smaidīt (bet sanāk sūdīgi, jo visi latvijā ir dabiski nīgri), piedāvā dzērienus (varu iztikt). visādi citādi - nekādas atšķirības (ja nu vienīgi rēķinā). tos pašus ārstus var dabūt citur.
also, tieši privātie man diagnosticēja neesošu kaiti un izrakstīja smērīti, kurai viena no blaknēm ir spēji paaugstināt parkinsona risku. un cīši iztaujāja, ar ko ta es pelnu iztiku (es zinu, ka izskatos bomzīgi. bet tomēr).

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 24. Janvāris 2016, 00:09

(uztaisīt asins ainu, rentgenu un visu citu man parasti aizņem vienu pēcpusdienu un izmaksā zem 5 eur. rajončega poliklīnikā)

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 24. Janvāris 2016, 00:10

(tai pat laikā tajā pašā poliklīnikā es uzskrēju virsū pasaules sliktājai lorei, tā kā viss ir relatīvi)

5 Lasīt komentārus piebilst