un vispār - apspamojiet mani ar svaām laša receptēm. man būs kg filejas. es varētu daļu mazsālīt, daļu cepeškrāsnī un tad jau varbūt vēl kaut kas sanāk. a kā to lasi mazsālīt?
Laša tartars = mazsālīts lasis, sīpols, kaperi, mazliet olīveļļas. Vispirms sīpolus un kaperus sasmalcina kombainā, pēc tam pievieno lasi un pabeidz sasmalcināšanu, līdz iegūst tādus mazītiņu gabaliņus. pasniedz ar grauzdiņiem, vtml.
Laša tartars = mazsālīts lasis, sīpols, kaperi, mazliet olīveļļas.
tars-vai-klasiskas-lasmaizites/
Vispirms sīpolus un kaperus sasmalcina kombainā, pēc tam pievieno lasi un pabeidz sasmalcināšanu, līdz iegūst tādus mazītiņu gabaliņus. pasniedz ar grauzdiņiem, vtml.
ā - reku arī internetos http://piegalda.lv/recepte/lasa-tar