porcelāna lellīte [userpic]

6. Novembris 2015 (15:43)

un vispār - apspamojiet mani ar svaām laša receptēm. man būs kg filejas. es varētu daļu mazsālīt, daļu cepeškrāsnī un tad jau varbūt vēl kaut kas sanāk.
a kā to lasi mazsālīt?

Comments

Posted by: Klemans ([info]klemans)
Posted at: 6. Novembris 2015, 17:14

Laša tartars = mazsālīts lasis, sīpols, kaperi, mazliet olīveļļas.
Vispirms sīpolus un kaperus sasmalcina kombainā, pēc tam pievieno lasi un pabeidz sasmalcināšanu, līdz iegūst tādus mazītiņu gabaliņus. pasniedz ar grauzdiņiem, vtml.

ā - reku arī internetos http://piegalda.lv/recepte/lasa-tartars-vai-klasiskas-lasmaizites/

11 Lasīt komentārus piebilst