porcelāna lellīte [userpic]

9. Februāris 2015 (18:49)

kādos salātos jūs ēdat svaigus dārzeņus? kādu nedēļu ēdām ķ.kāpostu, gurķi, tomātu, papriku, ķirbi un dažreiz ābolu ar citrona sulu un eļļu, rīt grasos ēst ķirbi ar dzērvenēm un medu, parīt varētu rīvētus burkānus, bet vēl? man ir jauna apņemšanās, kā noprotat

nopūšos, šitā jūs mani iemācīsiet ēst seleriju

Comments

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 9. Februāris 2015, 20:18
taisni kā es

2 lielas paprikas (var nomizot) sagriež kupiņos , 1 liels sīpols smalki sagriezts, galviņa ķiploka sakapāta, čilī pipars (var divus) smalki sakapāts, sāls 50 g., cukurs 200 g., etiķis 100 g., eļļa.
čuguna katlā sakarsē eļlu - apcep sīpolu, ķiploku + čilī - pasutina + paprika, garšvielas - karsē uz lēnas uguntiņas minūtes 5/10 kamēr saiet mērcē - ber iekšā kāpostu kārtīgi apmaisa, ņem nost no uguns un atstāj lai savelkās.

15 Lasīt komentārus piebilst