9. Februāris 2015

2 lielas paprikas (var nomizot) sagriež kupiņos , 1 liels sīpols smalki sagriezts, galviņa ķiploka sakapāta, čilī pipars (var divus) smalki sakapāts, sāls 50 g., cukurs 200 g., etiķis 100 g., eļļa.
čuguna katlā sakarsē eļlu - apcep sīpolu, ķiploku + čilī - pasutina + paprika, garšvielas - karsē uz lēnas uguntiņas minūtes 5/10 kamēr saiet mērcē - ber iekšā kāpostu kārtīgi apmaisa, ņem nost no uguns un atstāj lai savelkās.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: