porcelāna lellīte [userpic]

9. Februāris 2015 (18:49)

kādos salātos jūs ēdat svaigus dārzeņus? kādu nedēļu ēdām ķ.kāpostu, gurķi, tomātu, papriku, ķirbi un dažreiz ābolu ar citrona sulu un eļļu, rīt grasos ēst ķirbi ar dzērvenēm un medu, parīt varētu rīvētus burkānus, bet vēl? man ir jauna apņemšanās, kā noprotat

nopūšos, šitā jūs mani iemācīsiet ēst seleriju

Comments

Posted by: ciruleens ([info]ciruleens)
Posted at: 9. Februāris 2015, 19:23

No selerijas var lietot arī kātus ar tiem pašiem āboliem.
Tapat arī balto garo redīsu (rīvētu) ar salātlapām un gurķi.
Ziedkāpostu rozetītes ar rīvētiem burkāniem un ķiplociņu vai kādām sēkliņām.

15 Lasīt komentārus piebilst