24. Septembris 2014 (19:12)
pēdējā laikā gandrīz tematiskais kulinārais blogs, bet man ir daži jautājumi zinātājiem:
1) vai tiešām ir tik amorāli gatavojot izmantot nevis konservētus tomātus savā sulā vai tomātu pastu, bet tomātu mērci? (dažos pusprofesionālos blogos šis ir ļoti kareivīgs viedoklis. ja atmet ekonomisko pamatojumu. ar mērces lietošanu saprotot to nedaudz pieliekot, nevis universālo recepti 'viss peld tomātu mērcē un garšo pēc vegetas')?
2) kā amerikāņi panāk, ka pankūkas ir tādas lielas, čaganas un pufīgas? nu, jūs ziniet, par kurām pankūkām es runāju, filmās un seriālos parastas pankūkas vispār neatceros redzējusi
galvenokārt tāpēc, ka tomātu mērcē parasti ir etiķis un vēl visskas, kas mainījis tomāta garšu
es teiktu, atkarībā no situācijas mierīgi var izmantot. reizēm tieši gribu to, kas mērce, nevis pasta, garšas dēļ.
par pankūkām nezinu, var būt soda?