24. Septembris 2014 (19:12)
pēdējā laikā gandrīz tematiskais kulinārais blogs, bet man ir daži jautājumi zinātājiem:
1) vai tiešām ir tik amorāli gatavojot izmantot nevis konservētus tomātus savā sulā vai tomātu pastu, bet tomātu mērci? (dažos pusprofesionālos blogos šis ir ļoti kareivīgs viedoklis. ja atmet ekonomisko pamatojumu. ar mērces lietošanu saprotot to nedaudz pieliekot, nevis universālo recepti 'viss peld tomātu mērcē un garšo pēc vegetas')?
2) kā amerikāņi panāk, ka pankūkas ir tādas lielas, čaganas un pufīgas? nu, jūs ziniet, par kurām pankūkām es runāju, filmās un seriālos parastas pankūkas vispār neatceros redzējusi
tomātu mērce parasti ir sabojāta tomātu pasta, un konservēti tomāti vispār ir pilnīgi kas cits kā pasta vai mērce. konservētus tomātus es lieku boloņēzēs un karijos un visādos tādos suteņos, tomātu pasta iet zupās tipa soļanka utt, bet tomātu mērce ir kečups burgerkingā pie friškām.