porcelāna lellīte [userpic]

30. Maijs 2014 (09:46)

atkal klausos Amēlijas mūziku un man gribas saulainu dienu un svārkus un pastaigu pilsētas parkos vai vismaz lielu krūzi kafijas ar pienu. vai lielus, gardus tikko ceptus šokolādes eklerus. diemžēl piemājas veikaliņā nomainījusies konditore un viss kļuvis pliekans un kafija man vairs negaršo

Comments

Posted by: karmena ([info]karmena)
Posted at: 30. Maijs 2014, 09:58
nu ja!

Man šķiet, ka visgardākie eklēri Latvijā ir tie, kurus ražo Lāčos. A ja kas, man ir viena konditorejas pavārgrāmata francūziski, kur ir arī elkēru receptes, varu aizdot :)

Posted by: koks ([info]koks)
Posted at: 30. Maijs 2014, 10:01

Es neesmu ēdis Lāču eklērus, bet tie, kurus pārdod veikalā "Enhars", ja vien tie nav iebojājušies, kā tas reizēm mēdz būt, man garšo pagaidām vislabāk.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 30. Maijs 2014, 10:03

ekleru cepšana ir maģiska padarīšana. ja negrib kaut kādā šļurā mērcēt dāmu pirkstiņiem attāli līdzīgus izstrādājumus vai ēst mitras pļockas, tas ir jādara meistara vadībā. pāris reižu

Posted by: koks ([info]koks)
Posted at: 30. Maijs 2014, 09:59

Tas par to konditori skan kaut kā skumji. Izsaku līdzjūtību.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 30. Maijs 2014, 10:01

tas nav skumji, tas ir traģiski! viņi ir sačakarējuši pat tās smalkmaizītes (un pīrādziņus), kurus manuprāt nebija iespējams sačakarēt

Posted by: koks ([info]koks)
Posted at: 30. Maijs 2014, 10:03

Nu publisks fuj! Konditorei līki pirksti. Cerams nu, ka iemanīsies.

Posted by: ziema ([info]ziema)
Posted at: 30. Maijs 2014, 13:07

Visgaršīgākie eklēri Latvijā ir mana mazmiesta veikalā. Tā apgalvo visi, kas atkūlušies ciemos un pagaršojuši. Putukrējums stingrs, biezs un trekns.

7 Lasīt komentārus piebilst