Grilētas varžu kājiņas citrona marinādē.
Sastāvdaļas:
vardes 3-5gab (skatoties kāda lieluma)
citroni - cik nepieciešams,
saule, grils alus pēc vajadzības.
Pagatavošana: (laiks: 90 minūtes)
Grūtākā ēdiena sadaļa ir sadabūt vardes.
Pagatavošana: vardēm tiek novikta āda un atdalīta pakaļējā daļa (dibens un kājas).
Pēc tam bļodiņā tiek pārlietas ar svaigi spiestu citrona sulu vismaz līdz pusei masas, marinē 60min palaikam tās apmaisot.
Uz grila cep pēc saviem uzkatiem un bauda kopā ar alu.
piezīme: 1. Lai izbaudītu garšu nav nepieciešamas garšvielas.
2. Var lietot arī mūsu pašu brūnās vardes.
3.garša: starp vistu un zivi.