Otrdiena, 22. Maijs 2007, 19:30
Ko darīt, ja nav ko darīt ekskursijā pie dabas krūts (sauktā par pikniku)

Grilētas varžu kājiņas citrona marinādē.

Sastāvdaļas:
vardes 3-5gab (skatoties kāda lieluma)
citroni - cik nepieciešams,
saule, grils alus pēc vajadzības.

Pagatavošana: (laiks: 90 minūtes)


Grūtākā ēdiena sadaļa ir sadabūt vardes.

Pagatavošana: vardēm tiek novikta āda un atdalīta pakaļējā daļa (dibens un kājas).

Pēc tam bļodiņā tiek pārlietas ar svaigi spiestu citrona sulu vismaz līdz pusei masas, marinē 60min palaikam tās apmaisot.

Uz grila cep pēc saviem uzkatiem un bauda kopā ar alu.

piezīme: 1. Lai izbaudītu garšu nav nepieciešamas garšvielas.

2. Var lietot arī mūsu pašu brūnās vardes.

3.garša: starp vistu un zivi.

Otrdiena, 22. Maijs 2007, 19:58
[info]nenormaaliigaa

Tu uz Poliju brauc? mēs varētam šito nomēģināt, kamēr svinēsim Līgo :D

Otrdiena, 22. Maijs 2007, 20:00
[info]kruzulis

Es vairs gaļu neēdu.

Otrdiena, 22. Maijs 2007, 20:14
[info]nenormaaliigaa

KO nu stāsti? o_O :O

However, varžu kājiņas taču nav gaļa :D

Otrdiena, 22. Maijs 2007, 20:18
[info]kruzulis

Vardes ir netīrīgs dzīvnieks, kur nu vēl to kājiņas, tāpēc neklājas ēst varžu kājiņas. Tad jau labāk cūkgaļu.

Trešdiena, 23. Maijs 2007, 10:02
[info]doomed

ja tu cūkgaļu kārtīgi neizcepsi (kārtīgi, kārtīgi, kārtīgi), norausies parazītus.

Trešdiena, 23. Maijs 2007, 10:02
[info]doomed

ar to es gribēju teikt, ka labāk tomer varžu kājiņas.

Trešdiena, 23. Maijs 2007, 10:18
[info]kruzulis

Un bezdelīgu ligzdas?