nekurlande

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:09 am: Es nupat savai kolēģei Elzai, kura ir visai formāla, simpātiska angļu valodas pasniedzēja un sevišķi par mūziku neinteresējās, nupat atbildot uz jautājumu noskaitīju ļoti argumentētu un pārliecinātu monologu par to, kādēļ Imants Daksis man šķiet svēts. Es pēkšņi nonācu tādā kā transā - pirms tam nezināju, ka manī ir šāda tik skaidri noformulēta informācija. Savas sajūtas noraksturot un apjaust šajā jomā ir tik dabīgi un nepiespiesti, ka gribot negribot sāk gribēties ticēt tam, ka ir kaut kas vairāk. Šķiet, ka ir kaut kas tāds, ko zinam tikai mēs. Noteikti, ka tā šķiet vēl daudziem un ir vesela viņu bērnu, kosmonoutu paaudze, bet tam priekš manis nav nozīmes. Viņš kaut kādā man pazīstamā veidā var izdabūt mani laukā no sava ķermeņa, savienot matus ar izplatījumu, ielaist manas saknes zemē caur māju grīdām. Viņš ir kanāls caur kuru varu izkāpt un iekāpt. Es varu nākt izslāpusi un nosalusi - viss tiks vērsts par labu. Manas raizes taps mierinātas un apziņa ievīstīta mīkstā dūnu segā, un paaijāta. Būs jau labi, es zinu. Kuš,kuš.

Comments

[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:April 12th, 2017 - 12:22 pm
(Link)
Patiess prieks lasit, ka Daksitis kadu ir ta iespaidojis. It ipasi vied b]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[





ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttrdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss tni.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:April 12th, 2017 - 12:23 pm
(Link)
Atvaino, bet man pirms pāris minūtēm aizdegās gulta, un pa to laiku kaut kā iepostējās.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:April 12th, 2017 - 02:25 pm
(Link)
Ha. Lieliski. Man uz brīdi bija tāds sintezators, kuram divus taustiņus izkausēja svece, kura nokrita, jo uz tās uzslīdēja Nepanesamais esības vieglums.
Bet nu iespaidojis, vai nē - nezinu. Vienkārši esam uz līdzīgas vibrācijas un tas ir ļoti atbrīvojoši. Kā vēsa duša karstā pusdienlaikā.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:April 12th, 2017 - 05:10 pm
(Link)
Pasaules Gaisma un Džefras Asinis bija labi (lieliski) projekti, solokarjeras iesākumi arī bija OK, bet jaunākais materiāls man gan ne visai. O, jāuzliek "Pusnakts".
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:April 13th, 2017 - 10:02 am
(Link)
Tam es pievienojos. Bet arī no jaunajām lietām šis un tas man liek nejusties vienai. Vakar Imants pēc koncerta pienāca un pateica man paldies. Un nospēlēja precīzā secībā visu, ko sajutu, ka gribu dzirdēt. Apbrīnojami. Un atkal jau, šādos brīžos es ticu kaut kam lielam.
Vēl viņš pajautāja, kā nereti gadās, vai neesmu Elizabete Balčus. Nosmējos, nošūpoju galvu un teicu, ka mans tēvs vismaz neko tādu man nav minējis.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:April 13th, 2017 - 11:15 pm
(Link)
Bet tu vispār neesi viņai līdzīga.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:April 15th, 2017 - 04:12 pm
(Link)
Nu, es arī, protams, domāju,ka moš acu daļa un viss, bet man pat svešinieki nākuši uz ielas klāt iepazīties un komplimentēt flautas spēli. Nu ja, cilvēkus ar pilnu muti grūti atpazīt.
Powered by Sviesta Ciba