nekurlande

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:34 am:

Comments

[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:March 22nd, 2017 - 12:47 pm
(Link)
Es kaut kā ļoti labi saprotu šo ierakstu, man šķiet, ka esmu tā ilgi jutusies, dēļ šīm līdzīgām emocijām ilgi domājusi, ka nemāku attiecības.

Ir tādi garām gājēji, kas grib izraut tev gabalu, un paturēt sev, bet tā ir viņu lieta, ar kuru viņiem arī jātiek galā, tev nav jāizdalās sīknaudā, viņi jau to sīknaudu arī īstenībā negrib.

Bet ir arī tādi cilvēki, kas neko neprasa, bet pieņem tevi gandrīz klusējot. Es esmu solījusies un tā, bet man neprasa nākt mājās, neprasa stāstīt, neprasa gatavot, neprasa smaidīt un beigās tas ir visskaistākais zelta būris.
[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:March 22nd, 2017 - 12:47 pm
(Link)
aij, es vispār neko nepateicu, nebija jau ko, gribēju tikai pateikt, ka pazīstamas sajūtas
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:March 22nd, 2017 - 02:15 pm
(Link)
Visu Tu pateici un paldies par to. Saprašana ir tas, ko novērtēju visvairāk. Nu, pareizāk sakot, ir baigi forši, ja ir kaut viens cilvēks, kurš saprot, jo tad ir vērts skaļi kaut ko teikt. Un ja nav, tad arī neko, jādzīvojas vien tālāk savā sabiedrībā, cerams, maksimāli omulīgajā....
Saprotu arī to situāciju, kad neprasa. Laikam man līdz galam tā nekad nav bijis, jo kaut kas pa laikam jau ir uzprasīts. Vai arī es vienkārši šīs 'attiecības' kā tādas uztveru ārkārtīgi paranoiski un negribu zaudēt neatkarību. Es daudz esmu domājusi par to, ka ja būtu gudrāka,jau sen būtu kāda veca krievu bagātnieka sieva, piemēram. Vai novicinātu diplomiņu un caur kādu paziņu iekārtotos siltā vietiņā kādā reklāmas aģentūrā, sāktu īrēt kopā dzīvokli ar kādu studiju biedru un divreiz gadā izbrauktu kādā ceļojumā uz ārzemēm, kamēr vidēji pēc četriem gadiem smaidoša stāvētu kāzu kleitu veikalā un katru trešdienu rīkotu sušī - spēļu vakarus mūsu omulīgajā divistabu dzīvoklītī. Un kaut kad tam pa vidu izkastrētu savus instinktus. Bet es neesmu tik gudra.
[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:March 22nd, 2017 - 02:39 pm
(Link)
it kā cenšos izkastrēt savus instinktus, bet es tiešām jūtos kā no meža un tas nav labojams, tāpēc cenšos to uztvert kā kaut ko, no kā nav jābēg, kas nav jāiesloga, tas man tāds džungļu dārziņš, grūtākais ir iespējami mazāk darīt pāri iesaistītajiem
Powered by Sviesta Ciba