Februāris 2012   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Zināšanai

Posted on 2012.01.14 at 11:11

Comments:


krēpjlācis
[info]nistagms at 2012-01-15 13:12 (Tipa)

PATIESĪBA

Skaisti. Lūk arī mana karma par tēlošanu un liekulību. Tātad tālajā 2008.g iepazinos ar cilvēku, kurš enerģētiski piesaistīja vairāk par citiem bet intuitīvi un emocionāli gribējas izsviest pa durvīm (jo pamanīju tādu kā slimīgu aizraušanos, apmātību..) . bet nē- es ignorēju visas negatīvās sajūtas, un diemžēl vēlme pēc uzmanības (manuprāt vislielākā mūsdienu cilvēces sērga, cik novērots) un Zivju monogāmija uzvarēja.
iegūts nav pilnīgi nekas (tik tiešām- ar vislielāko gribu nespēju tam saskatīt vairāk par 5% gaišo aspektu), atskaitot uzmācības, negācijas un visus pārējos pašapziņas pumpēšanas mēslus (kad beidzot cilvēki beigs savu vērtību meklēt attiecībās? Nu nav tas nekāds pašvērtības rādītājs, pievilkšanās spēks galvenokārt darbojas pateicoties izstarotajām enerģijām, un tas galīgi nav nekas ekskluzīvs :D).
Kad beidzot mēģinu būt godīga un atklāt patiesību, tieku nozākāta kā pēdējais mēsls, jo nabaga ego plosās, mēģinot visos iespējamos veidos izdzīvot.
Izskatās, ka personības remonta pieprasījums ir izdomājis neskaitāmus veidus, lai atdzīvinātu kaut kur sen pazaudēto veselīgās agresijas devu- vēl nedaudz, un manā apziņā tiktu ierīkota sabiedriskā ateja. Apmēram 3 vai 4 gadus esmu izpratusi visus pēc kārtas, apzinīgi nereaģējusi uz dažādām provokācijām (jo nereaģēt taču ir tik pareizi..), līdusi svešās ādās, sevis izprašanu noskalojot dziļi atejā, un godīgi savākusi mēslus aiz ciuvēciņiem, kuri bija izlēmuši izkārnīties manā realitātē (jo psiholoģijas grāmatiņas taču aicina meklēt iemeslu sevī, jautāt savai zemapziņai, tas nekas, ka šīs metodes esmu pilnīgi un galīgi pārpratusi- tajās nebija ne vārda par sevis pataisīšanu par sabiedrisko ateju). Visss, spēlīte officiāli beigusies- personības remonts joprojām aktīvi turpinās un savu tieksmi uz tiešumu vēlos atdzīvināt vēl lielākos apmēros (it kā man būtu vajadzīga kaut kādu liekulības fanātu atzinība vai to cilvēku kompānija, kuru klātbūtne nesniedz ne mazāko piepildījumu).
Un noslēgumā mazs piemērs vismaz 3 gadus ilgas zampas klusās savākšanas beigām (b*** pietiks ņirgāties, ja es lūdzu mieru, tad es to arī dabūšu, pat ja man būs jārīkojas par daudz zemiski- ir cilvēki, kuri pa labam vnk atsakās saprast)

"Sveiks. Iespējams pēc IP adresēm jau nojaut, kurš padarbojās pa Tavu
Cibu. Uzreiz vēlos paziņot, ka nevēlējos to slēpt- žēl, ka tur
nevarēja parakstīties, pat vēl vairāk- darīju to viena iemesla dēļ- ar
vēlmi kļūt Tev uz visiem laikiem nesimpātiskai akūtos profilaktiskos
nolūkos tālākai nākotnei, lai Tev nekad vairs nerastos vēlme man
atrakstīt (nu cik var ņirgāties? Tavas virtuālās klātbūtnes bija daudz
par daudz).
P.S Tev ir lielisks talants atraisīt sen neizpaustas īpašības- zinot
sevi teikšu, ka šādas darbības man nav raksturīgas un tiek veiktas
tikai pateicoties ļoti īpašiem impulsiem.
P.P.S saviem faniem vari svinīgi paziņot, kurš ir tas ļaundaris (man vienalga)"

+žēl, ka te nav iespēja atslēgt komentārus- pēc diskusijas neprasās, jo nekāda analīze no malas nav vajadzīga (iesaku pašiem izvārtīties tamlīdzīgās samazgās un tad bārstīt gudrības)
Mehāniskais vienradzis
[info]nefolk at 2012-01-15 14:11 (Tipa)

Re: PATIESĪBA

Mincīt, tu saproti šo aizraušanos ar tualetes procedūrām saistītiem epitetiem, vai tev neliekas, ka arī valoda ir apziņas spogulis? Atceries izkapts dzīvokli? Pag,
Previous Entry  Next Entry