Pieneņu medus
Posted on 2011.05.25 at 19:34Comments:
Paldies! (: Nujā, ledusskapī glabājot, droši vien nesarūgtu, bet, braucot uz Rīgu, es parasti atslēdzu mājai elektrību. Konsistence šķidra gan, bet šķiet, ka biezāku viņu varētu panākt, tikai liekot klāt vēl vairāk cukura (vai es nezinu, ko, cieti? lol), un tāpat jau ir bezbožna salds. Tā kā, jā, "sīrups" laikam ir adekvātāks nosaukums par "medu", bet tas jau nekas - vismaz nav jālieto karotīte, lejot pie tējas :)
(Pajāt) (Snuķis) (Ķirzaka)
tātad tev arī sīrups.. varbūt mazāk ūdens, vairāk ziedu. tieši dēļ tā sīrupa šogad vairs netaisīju, jo tantei bija tāds medus etalons izdevies, ka skaud cik gribi, tāpat jutīsies, ka neesi pietiekami noskaudusi (:
(Pajāt) (Snuķis) (Ķirzaka)
Mazāk ūdens nozīmētu vēl saldāku, varbūt tiešām vairāk pieneņu (ne-saldumam), lai gan nav jau arī tā, ka tajā litrā tām būtu īpaši daudz vietas, vismaz sākumā, vai ne. Bet tu paņem savu tanti pie krāgas un izspied to biezuma noslēpumu, jo viņa acīmredzot kaut ko dara citādi! :>
(Pajāt) (Snuķis)