Dec. 8th, 2011 @ 11:28 pm Bargie sodi.
Cibā ir bargi sodi cieņā. Piemēram, sods, ka tevi vairs nelasīs. Nekā jauna. Jāni Sudrabkalnu pats tā esmu sodījis.
About this Entry
[info]unpy:
[User Picture Icon]
From:[info]iokaste
Date: December 8th, 2011 - 11:51 pm
(Permanent Link)
tu jau raksti forši, tikai nepatikās, ka tu cibu izmantoji (vismaz 2x) politisko partiju mērķiem, tas tā kā druku nokaitināja, jo ciba jau ir bezpartejiska un toleranta - tur viss šarms, kapēc to bojāt?
From:[info]unpy
Date: December 8th, 2011 - 11:56 pm
(Permanent Link)
Nu, nezinu, esmu mēģinājis būt politiski neitrāls. Jo īpaši cibā. Nav jau arī jēgas iespringt, jo auditorijas ta nav nekādas. Līdz ar to, esmu mēģinājis paust savu personīgo viedokli, savas patikas vai nepatikas, ar partijām tiešām tam nav bijis īpašas saistības.
[User Picture Icon]
From:[info]iokaste
Date: December 9th, 2011 - 12:03 am
(Permanent Link)
es jau tev vienreiz skaidroju - paskaties, kas ir cibas pirmajā lapā un pamēģini izlasīt, kas ir rakstīts ar lielajiem burtiem: BEZ CENZŪRAS, BEZ KORPORATĪVĀ TIZLUMA, BEZ VĒLMES NOPELNĪT PAR KATRU CENU.
tagad atceries kā tu aģitēji par ZZS un gānījies par Vienotību? to jau var, bet ne cibā - te tas izskatās nederīgi, te nav delfu komentāri, bet raksti tu labi, biku bez azarta, bet amizanti.
[User Picture Icon]
From:[info]romija
Date: December 9th, 2011 - 12:05 am
(Permanent Link)
pareizi! te ir vēl trakāk kā delfu komentāri.
From:[info]unpy
Date: December 9th, 2011 - 12:06 am
(Permanent Link)
Par "Vienotību" gānos joprojām, ir par ko, par ZZSu aģitējis nekad neesmu, bet nu jau tagad zinu, ka esmu pieskaitīts pie SC atbalstītājiem, kas būs tālāk, skaidrs nav :D
[User Picture Icon]
From:[info]iokaste
Date: December 9th, 2011 - 12:15 am
(Permanent Link)
esi gan aģitējis - smalkāk vēsturē neskatīšos, linkus nemeklēšu, bet nevajg dirst - tieši pirms vēlēšanām teici, ka tev ir ZZS karte kabatā un Tu balsosi par viņiem, tas ir fakts. ja vien Tu neesi izdzēsis ierakstus - nu kur tā var kautrēties par "maukām" - tā gan ir dzejiska sdaļa, bet esi taču atklāts.
From:[info]unpy
Date: December 9th, 2011 - 12:20 am
(Permanent Link)
Pagapaga. Tavuprāt, teksts, ka esmu ZZS biedrs un par viņiem balsošu, ir aģitācija? Pašam nešķiet smieklīgi? Labāk ir, kad visādi aplinkus stāsta, par ko balsos, bet nekādi neatklāj savu partejisko piederību? Jeb Tu visus šeit par muļķiem uzskati?
[User Picture Icon]
From:[info]iokaste
Date: December 9th, 2011 - 12:36 am
(Permanent Link)
zin, moka esmu subjektīvs un sadzēries (tas točna), moka tā nav apzināta politika - viss varbūt - tad ļoti lūdzu atvainot, neieradīšos cibā 15 dienas.
From:[info]unpy
Date: December 9th, 2011 - 12:25 am
(Permanent Link)
Un vēl. Skumji. "nevajg dirst" - tas ir kas? Par ko? Tā ir diskusija "Vienotības" izpratnē, ja?
From:[info]unpy
Date: December 9th, 2011 - 12:17 am
(Permanent Link)
+ atšķirībā no lielā vairuma, manā cibā ir atļauti arī anonīmi posti + tiešām nekad neesmu mēginājis pelnīt ar cibas palīdzību, tas pat būtu smieklīgi + neesmu nevienu izbanojis un nav pie manis korporatīvā tizluma, ja vari ko tādu atrast - laipni lūdzu minēt piemērus.
From:[info]unpy
Date: December 9th, 2011 - 12:38 am
(Permanent Link)
Gaužām nožēlojami. Lūdzu, atrodi šo piemēru, kurā es būtu aicinajis balsot par ZZS. Neko neesmu dzēsis no visa veida aktivitātēm politiskā aspektā, tiešām.

Visādi citādi, tiešām esmu visai pārliecināts, ka, jo biežāk citus sauksi par "idiotiem", jo biežāk cilvēki skatīsies ar nožēlu. Nu, kā uz cilvēku, kurš trūkuma, sliktas audzināšanas vai kādu citu faktoru vai fizisku defektu pēc nav spējis apgūt kaut kādus socializācijas pamatus.
From:[info]affair
Date: December 9th, 2011 - 09:35 am
(Permanent Link)
vispār jau, ņemot vērā tavu iepriekšminēto citātu ("bez cenzūras"), tu esi tā, kura cenšas cenzēt unpy un norādīt viņam, par ko šeit drīkst runāt un ko - nē.
man šķiet, ka komūnas krutums ir tieši tajā, ka mēs šeit esam kā tāda maza, neatkarīga valstiņa, ar saviem viedajiem jūzeriem, saviem idiotiem, saviem pimpjiem. mums ir arī pāris maukas, vārdsakot - viss, ko vien var iedomāties. un kāda velna pēc gan šeit nevarētu būt arī kāds "politiķis"?

cita starpā pieminēšu arī to, ka no konkrētā cibiņa nekādu aģitāciju neesmu piedzīvojis un izjutis un vispār viņš ir kruts čalis, ja!
[User Picture Icon]
From:[info]oblica
Date: December 9th, 2011 - 10:20 am
(Permanent Link)
Tu esi jau otrais divu dienu laikā, kurš iokaste uztaisa par sievišķi! Tas ir traki dīvaini.
[User Picture Icon]
From:[info]iokaste
Date: December 9th, 2011 - 11:18 am
(Permanent Link)
tas jā, protams - runāt var visu.
es vairāk domāju politiku kā konkrēti vērstu darbību. nu ir taču atšķirība vai cilvēks pasaka kautkādas idejas vai konkrēti cenšās tevi apmānīt, lai sasniegtu kādu mērķi.

šeit es nerunāju par konkrēto cibiņu, bet cenšos paskaidrot vārdu "politika".

piemēram: pateikt "man patīk lembergs" ir tikai apsveicami, tu tādā gadījumā esi godīgs un atklāts. bet publiskās diskusijās nevis diskutēt, bet visādi vilkt deķi uz savu pusi - tā tomēr ir vainu tiepība vai "politika". tāpat savā lapā aģitē cik lien, bet ja tu to dari kopienā "pajautā" - tas tomēr ir negodīgi.

nekas - tuvosies kārtējās vēlēšanas - pavēro konkrēto cibiņu un pats redzēsi kā ir.