garām
« previous entry | next entry »
Mar. 14., 2012 | 08:17 pm
Es vienmēr biju domājusi un nesapratusi, kāpēc sautējumus netaisa ar zilajiem kāpostiem. Šodien uztaisīju un sapratu. Tas ir tāpēc, ka galarezultātā tas sautējums izskatās pēc zili-pelēka sūda.
Nāksies vakariņot sveču gaismā, lai vīrs neredz, cik ļoti esmu nolažojusies.
Nāksies vakariņot sveču gaismā, lai vīrs neredz, cik ļoti esmu nolažojusies.
(bez virsraksta)
from: delvira
date: Mar. 14., 2012 - 08:23 pm
Link
Atbildēt | Diskusija
(bez virsraksta)
from: le_minga
date: Mar. 14., 2012 - 08:26 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: delvira
date: Mar. 14., 2012 - 08:32 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: le_minga
date: Mar. 14., 2012 - 09:29 pm
Link
te daži bilži no citiem, dabīgiem krāssalikumiem:
http://klab.lv/users/le_minga/319358.ht
Atbildēt | Iepriekšējais
(bez virsraksta)
from: muzungu
date: Mar. 14., 2012 - 08:42 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: lordramex
date: Mar. 14., 2012 - 08:46 pm
Link
a tas zilais kaposts ir tas koes domaju un patiesiab izskatyaas violets ?
tip šis:
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: lordramex
date: Mar. 14., 2012 - 08:46 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: muzungu
date: Mar. 14., 2012 - 08:55 pm
Link
un jā, šitais ir tas kāposts un man vēl liela puse ir palikusi pāri. Salāti tas ir forši... bet tikai tad ja ir baigi svaigi griezti. Jāpietaupa, kad taisīšu vakariņas vīramātei :D
Atbildēt | Iepriekšējais
(bez virsraksta)
from: delvira
date: Mar. 14., 2012 - 08:56 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: muzungu
date: Mar. 14., 2012 - 09:11 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais
(bez virsraksta)
from: mamuts
date: Mar. 14., 2012 - 10:55 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais