garām
« previous entry | next entry »
Mar. 14., 2012 | 08:17 pm
Es vienmēr biju domājusi un nesapratusi, kāpēc sautējumus netaisa ar zilajiem kāpostiem. Šodien uztaisīju un sapratu. Tas ir tāpēc, ka galarezultātā tas sautējums izskatās pēc zili-pelēka sūda.
Nāksies vakariņot sveču gaismā, lai vīrs neredz, cik ļoti esmu nolažojusies.
Nāksies vakariņot sveču gaismā, lai vīrs neredz, cik ļoti esmu nolažojusies.
(bez virsraksta)
from: lordramex
date: Mar. 14., 2012 - 08:46 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: muzungu
date: Mar. 14., 2012 - 08:55 pm
Link
un jā, šitais ir tas kāposts un man vēl liela puse ir palikusi pāri. Salāti tas ir forši... bet tikai tad ja ir baigi svaigi griezti. Jāpietaupa, kad taisīšu vakariņas vīramātei :D
Atbildēt | Iepriekšējais