garām

« previous entry | next entry »
Mar. 14., 2012 | 08:17 pm

Es vienmēr biju domājusi un nesapratusi, kāpēc sautējumus netaisa ar zilajiem kāpostiem. Šodien uztaisīju un sapratu. Tas ir tāpēc, ka galarezultātā tas sautējums izskatās pēc zili-pelēka sūda.
Nāksies vakariņot sveču gaismā, lai vīrs neredz, cik ļoti esmu nolažojusies.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {14}

muzungu

(bez virsraksta)

from: [info]muzungu
date: Mar. 14., 2012 - 08:55 pm
Link

:D
un jā, šitais ir tas kāposts un man vēl liela puse ir palikusi pāri. Salāti tas ir forši... bet tikai tad ja ir baigi svaigi griezti. Jāpietaupa, kad taisīšu vakariņas vīramātei :D

Atbildēt | Iepriekšējais