garām

« previous entry | next entry »
Mar. 14., 2012 | 08:17 pm

Es vienmēr biju domājusi un nesapratusi, kāpēc sautējumus netaisa ar zilajiem kāpostiem. Šodien uztaisīju un sapratu. Tas ir tāpēc, ka galarezultātā tas sautējums izskatās pēc zili-pelēka sūda.
Nāksies vakariņot sveču gaismā, lai vīrs neredz, cik ļoti esmu nolažojusies.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {14}

muzungu

(bez virsraksta)

from: [info]muzungu
date: Mar. 14., 2012 - 08:42 pm
Link

ko vispār var darīt ar to kāpostu????

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


LorDRameX

(bez virsraksta)

from: [info]lordramex
date: Mar. 14., 2012 - 08:46 pm
Link

griezt salaatos ?


a tas zilais kaposts ir tas koes domaju un patiesiab izskatyaas violets ?

tip šis:

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


LorDRameX

(bez virsraksta)

from: [info]lordramex
date: Mar. 14., 2012 - 08:46 pm
Link

jeezus, 2 kljuudas katra vārdā i`m a PRO :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


muzungu

(bez virsraksta)

from: [info]muzungu
date: Mar. 14., 2012 - 08:55 pm
Link

:D
un jā, šitais ir tas kāposts un man vēl liela puse ir palikusi pāri. Salāti tas ir forši... bet tikai tad ja ir baigi svaigi griezti. Jāpietaupa, kad taisīšu vakariņas vīramātei :D

Atbildēt | Iepriekšējais


delvira

(bez virsraksta)

from: [info]delvira
date: Mar. 14., 2012 - 08:56 pm
Link

Griezt salatos? :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


muzungu

(bez virsraksta)

from: [info]muzungu
date: Mar. 14., 2012 - 09:11 pm
Link

Būtu pašas dārzā nogriezts, tā arī darītu :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Mamuts

(bez virsraksta)

from: [info]mamuts
date: Mar. 14., 2012 - 10:55 pm
Link

Auduma batikošana? :DDD

Atbildēt | Iepriekšējais