garām

« previous entry | next entry »
Mar. 14., 2012 | 08:17 pm

Es vienmēr biju domājusi un nesapratusi, kāpēc sautējumus netaisa ar zilajiem kāpostiem. Šodien uztaisīju un sapratu. Tas ir tāpēc, ka galarezultātā tas sautējums izskatās pēc zili-pelēka sūda.
Nāksies vakariņot sveču gaismā, lai vīrs neredz, cik ļoti esmu nolažojusies.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {14}

:: le Minga :: alias :: Leo... ::

(bez virsraksta)

from: [info]le_minga
date: Mar. 14., 2012 - 08:26 pm
Link

toties lieldienolas par šiem sajūsmā ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


delvira

(bez virsraksta)

from: [info]delvira
date: Mar. 14., 2012 - 08:32 pm
Link

nopietni? zilas sanak? vai lillaa?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

(bez virsraksta)

from: [info]le_minga
date: Mar. 14., 2012 - 09:29 pm
Link

nē - diemžēl kāposts nav tik kodīgs, lai atstātu izteiktas pēdas uz vārītas olas, bet zilo kāpostu novārījums komplektā ar kādu citu krasdevējus - var dikti smuku toni iekrasot... man nav šobrīd ātrumā pie rokas bildes, kur ar zilkāpostu lapām + kurkumu vai tml. dikten smukas krāsas iegūtas tika :)

te daži bilži no citiem, dabīgiem krāssalikumiem:
http://klab.lv/users/le_minga/319358.html

Atbildēt | Iepriekšējais