garām
« previous entry | next entry »
Mar. 14., 2012 | 08:17 pm
Es vienmēr biju domājusi un nesapratusi, kāpēc sautējumus netaisa ar zilajiem kāpostiem. Šodien uztaisīju un sapratu. Tas ir tāpēc, ka galarezultātā tas sautējums izskatās pēc zili-pelēka sūda.
Nāksies vakariņot sveču gaismā, lai vīrs neredz, cik ļoti esmu nolažojusies.
Nāksies vakariņot sveču gaismā, lai vīrs neredz, cik ļoti esmu nolažojusies.
(bez virsraksta)
from: le_minga
date: Mar. 14., 2012 - 08:26 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: delvira
date: Mar. 14., 2012 - 08:32 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: le_minga
date: Mar. 14., 2012 - 09:29 pm
Link
te daži bilži no citiem, dabīgiem krāssalikumiem:
http://klab.lv/users/le_minga/319358.ht
Atbildēt | Iepriekšējais