rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kamēr es te skrienu ar pieri sienā (pārnestā nozīmē),lai izdomātu,ko pagatavot no n sastāvdaļām, ir daži,kam IR viedoklis.
mazais,aklais perdelis brēkdams ieskrēja sienā (tieši un ar būkšķi), jo viņam likās,ka porcija ar smirdīgajiem, vienveidīgajiem graudiņiem bijusi pārāk niecīgi neatbilstoša tām stundām,ko viņš mani nogaidījies mājāsnākam un viņš pārmēru skrēja man to parādīt....

kā jau visas mūsu problēmas,kas izrādās neadkevātas uz citu fona..
  • sasmējos ;-]
  • ak! :D
    manējais, savukārt, nogaidījās tā, ka no vientulības caureju saķēra un tagad no panikas, redz, nezinu kur likties.
    • nunu, suns jā, bet par kaķi šaubos, tur kāds cits iemesls. bet ja tikai tā,vienreiz, tad nav,ko panikot
      • tāpēc jau panikoju, ka ne vienreiz. izmēzu kastīti un piekaksēto stūri un jams uzreiz aiziet un atkārto visu teijāteri otrreiz.
        • manam mūdzim arī sākumā tā bij,kamēr neatradu pareizo paiku
          • intereses pēc - paika no komerciālā gala, zoo veikaliem vai super krutā profesionālā?
            • pirmais,no kā sāka pļūtīt bija Hill's Kitten. pat neatceros,ko tik pa vidam nemēģināju.
              tagad ēd Applaws Kitten, ir ok, bet tūliņs beigs,jo teorētiski drīz jābūt gadu vecam.. un pļūtāmjautrības, ganjau,sāksies no gala.
              ā, ar veterināro bija baigi ok,bet man grūti sevi samenedžēt uz nopirkšanu,jo lielās pakas neder, jo izvējojas lopam tik svarīgā smirdoņa, a mazās beidzas tad,kad mana vetklīnika nestrādā.
              un man jau pietiek ar suni,kam toč tikai veterinārā der. (Specific)
              • ak tu posts un negals, kur lai liekas, ja pat krutā tiem ķēmiem neder? :D pirmais, ko šis ēda pie mums bija parastais junioru viskasiņš, no tā nepļūtīja, vēders nepūtās, smagsvara gāzes arī nelaida, tagad tas viss sākās no speciālās paikas.
                un murrā apmierināts pēc padiršanas :D
                • zinkā, tas ir baigi individuāli.
                  man ir mantojumā otrā mājas galā divi mežoņi,kam es pērku pašu prastāko suhopaiku, bet kopš vieglas smiltis tai,kas viņu baroja ar renģēm, viņi ir apvēlušies un saspīdējuši tā,ka vai.
                  nav teikts,ka tā dārgākā tā labākā, jautājums,cik veselīgs pats lopiņš. manējais gana uz ielas tapa pārcietis, tad nu tagad top lutināts, kaut to Applaws (ko man šķirnes kaķu saimnieki saka labu esam) sākumā nemaz ar negribēja ēst, bet es spiedu, jo no tās viņš nelaiž tādas bezdelīgas,ka logs jārauj vaļā.
                  vnk vajag eksperimentēt. paikas,ko neizēd, izber ielas kaķiem.
                  • tā būs laikam jādara. bet vispār sabaroju viņam vakar gefilus jogurtu, uzreiz kakši pie normālas konsistences atgriezās. :)
Powered by Sviesta Ciba