rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Biju uz Mājoklis #2 un Kordēlijas zemi. Abas visnotaļ interesantas pieredzes

Kordēlijas zemi dēļ tiem Šekspīra tekstiem prasītos skatīties vismaz vēl vienu reizi, lai saprastu labāk, ko GZ gribēja pateikt, kaut man šķiet, ka viņa vnk ir gribējusi spēlēt Karali Līru.

Mājoklī mani fascinēja tas, kā mijiedarbojas parasti teātrī neizmantota maņa - oža. Katrā telpā bija savs, spēcīgs aromāts, vienā no tiem man pat mazliet gribējās ģībt un viena sieviete pavisam izgāja no telpas.
  • es uz mājokli parīt. mēs gan vispirms nopirkām uz #1, bet tā kā runā, ka drīz beigsies, paņēmu tajā pašā vakarā arī uz #2, jo dzīvoklis mani interesē vairāk
    • Es neesmu to uzrakstījusi, bet manuprāt, uz Dailes daļu var neiet. Taču ļoti gribēšu dzirdēt jūsu visu atsauksmes, pirms izpausties.
      • Es tagad vairs nezinu, kura recenzija, bet es tieši tā arī izlasīju
      • ai, es kaut kā vispār nebiju iedziļinājusies par daļām, zināju, ka ir dzīvoklis, kuru pie sevis ik pa laikam pieminēja rasb, domāju #2 apzīmējums kaut kādu, maz kādu iemeslu dēļ un tā attapos ar biļeti uz #1. kļūdu laboju, bet nāksies iet uz abām :)
        • Njā. Piebildīšu, ka pats darbs man patika, šķita aktuāls, sievietes balss un piņķerēšanās ap sevi un sevis meklējumi, taču skatoties mazās zāles daļu es tā arī atturējos noticēt, ka LG režija spēj būt tik vāja un nekāda.
Powered by Sviesta Ciba