rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
AAAAAAARGH.

Man tests negatīvs. Kā tas ir iespējams? Ja vēl es nejustos apslimusi, bet es jūtos.
Vīram ir 9.diena kopš simptomiem, 4tā kopš testa, kad ellē viņš skaitās izveseļojies, no kā tad man vēl 14 dienas ir karantīna? Jeb vēl taisīt testu?

Kā man šitas bardaks ir apnicis.
  • Man liekas, nupat sabiedriskā doma ir tiktāl mainījusies, ka neviens vairs nenosoda kādu, kas iet uz veikalu ar negatīvu paštestu, ja jau pat uz darbu drīkst. Ārpus Rīgas tāpat uz lielo testu nedēļa jāgaida, so - manā burbulī neviena kontaktpersona pat nemēģina pierakstīties. Jo visi arī redz, ka to omikronu tāpat nekas vairs nevar apturēt, līdz ar ko kļūst kaut kā vienalga.
    • Kā arī redz, ka saslimušajiem tas absolūti nekas sevišķs nav. Parasta sezonas h...a.
    • jā, bet tad ir cilvēki, kuriem ir ļoti svarīgi nesaslimt (man, piemēram, jo ir jāceļo) un mani traumē šitā "aij, bērns ir kontaktpersona, lai iet uz bērnudārzu". idejiski saprotu, ka visiem zb un omikrons ir maigas dabas, bet man tas tā neder. es gan varēju atļauties vnk bērnus no bērnudārza izņemt uz šo laiku, lai vismaz miers.
      • Man pašai arī neder, jo nevaru šobrīd darba dēļ atļauties slimot, tāpēc jau pirms svētkiem sapotējos ar trešo poti - a ja nu palīdz. Es arī nevaru bērnu atļauties izņemt no bērnudārza, jo jāstrādā darbs, kas prasa koncentrēšanos, ar ko jau tāpat ir grūti (tāpēc arī vispār esmu ielīfusi cibā, ja). Bet es arī neesmu pozīcijā, lai aizsūtītu tās kontaktpersonas strādāt mājās, so - esmu samierinājusies, ka visdrīzāk to omikronu drīzumā saķeršu un varu tikai cerēt, ka nepamanīšu.
        • da neko nepalīdz - man arī trīs un it kā turos, bet radu ģimene, kuriem visiem - ir trīs, noplājās ar Omicronu, ka nemetas :/ bet labā ziņa, vismaz viņu situācijā - max trīs dienas, un atkal visi uz kājām (gan vecāki, gan bērni (palieli jau, tapēc potes))... neko nevar ne ierēķināt, ne spriest manuprāt - diemžēl... man ar būtu dulli ar darbu, ja noplīstu :/ (un jā - man ar jau trešā ir, pēc kuras, kaut pēc pirmajām divām lēkāju kā sienāzis, nopļāvos uz gandrīz piecām dienām - nesapratu kur zeme ar debesīm savienojas, tik traki :( )
    • kas var apturēt ADE

      https://youtu.be/Yyv8cZ6eqQQ?t=5501
Powered by Sviesta Ciba