rūsganais sprakšķis

ļoti būtiska aptauja

rūsganais sprakšķis

ļoti būtiska aptauja

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ledīz, cik jūs tērējat matkopībai?
atsevišķi ņemot frizieri un atsevišķi līdzēkļus
  • Man ir gari (līdz lāpstiņām?), biezi, dabīgi rudi mati, kurus es nekrāsoju un ikdienā visbiežāk nēsāju saņemtus mezglā, karsto ieveidošanu ar cirtām veicu...nu, reizi 2 mēnešos, kur tad tagad tā iecirtojies aiziesi, ja; pēc mazgāšanas 60% gadījumu žāvēju ar labu fēnu saudzīgajā režīmā, ja ir lēnais laiks vai ārā karsts- ļauju pašiem izžūt.

    Pie frizieres eju katru otro mēnesi, maksāju Eur 40, bet par šampūniem & maskām un co esmu diezgan daudz krupjus norijusi. Kādbrīd sūtīju Living Proof sēriju (tas tiešām ir lielisks) lielajos iepakojumos no Vācijas par summu, par kādu būtu pieklājīgi klusēt, tad sāku nokaunēties par ekopēd, pirku "visko tipa labu" šitamajos profesionālās kosmētikas, lai kas tas arī būtu veikalos, par vidēji, 40 eur mēnesī (matus mazgāju ikdienu vai ikpārdienas, manta tērējas daudz un ātri) un tad, pavasarī manī kaut kas salūza, jo nopirktais šampūns bija tik dārds sūds, mati izskatījās saķepuši un zaļi, nespīdēja vispār un nebija pieradināmi pie supertruper produkta. Biš apvainojos, aizgāju uz Drogām un nodevu pa, atvainojos, Garnier Fructis plauktu, pārnesu visu viņu klāstu normaliem un traumētiem matiem un ja man jāsaka godīgi: IR PAT LABĀK.

    Es nezinu. Man liekas, ka šampūnu un kondicionieru izvēle ir tik lieki sarežģīta, ka pie normāliem apstākļiem (laba miega, vitamīniem dāsna uztura, utt) normāli uzturētiem matiem, kuri nav jākrāso un ikpārdienas netiek veidoti ar karstajiem rīkiem- var pārāk neiespringt. Ja uznāks kreņķis, sūtīšu atkal Living Proofus, bet šitiem stūra veikaliņiem ar Dakine, Alfaparf un kas nu vēl te viss tāds, šampūnziepes, tam metu līkumu.

    Vai tas mani dara par lēdiju?

    • Davines nevis Dakine gan jau? prasu, jo man kā reizi tā ir panaceja - calming shampoo un LOVE curls, pasūtīju kā reiz šitos par 100+ eur un tāpēc šis ieraksts. bet pēc komentāriem sapratu, ka es galīgi netērēju daudz.

      Bet Tev taisnība, atrast savu īsto ir baisi sarežģīti, es pirms tā calming ko tik neizmēģinājos - un nemitīgi visiem,kas bij ņēmēji, atdevu šampūnpudeles, jo nevarēju atrast tādu, no kā netaukotos un nekasītos galva
      • protams, jo dakine ir sniegadēļi, es atvainojos, esmu atvaļinājumā.

        dārgos eksperimentos esmu sapratusi, ka "eco" koncepti (šampūnziepes, piem.) itin nemaz neder vai nu manam temperamentam vai matu/galvas ādas struktūrai. iekš Oniks Beta bodīdēm savulaik bija baigi labais [korejiešu?] kūdras šampūns jutīgai galvas ādai un matiem, pie tā turējos kādu gadu, taču kā visās pasakās, to pārstāja ievest un es pārstāju gaidīt.



Powered by Sviesta Ciba