rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man ļoti patīk ēst labi pagatavotu ēdienu, patīk izmēģināt ko jaunu, ēdot ārpus mājas, ir neadekvāti augstas prasības

bet nekas, esot mājās, nav brīnišķīgāks par dārzeņu sautējumu

izēdu milzu sķīvi, turu sevi ciet, lai neietu pēc papildporcijas.
  • A kā tu to taisi tik gurmānu? Man vnk negaršo.
    • Nevis gurmānu :D man novirzes kopš bērnības; tos dažus mēnešus, ko gāju dārziņā, es esot bijis vienīgais bērns, kas to ēd (nesaprotu tikai, ja bērni neēd, nafig viņiem to dot)

      Mamma taisīja ar žāvētām ribiņām vai ko tādu, bet tas ir pavisam cits ēdiens, man tagad garšo bez gaļas.

      Es taisu mikrenē, stikla bļodā ar plēvi, lieku kārtās, samaisu tikai izņemot

      Kartupeļi - sīpols - burkāni - fenheļa vai selerijas kāta gabals - briseles kāposti(brokoļi) - kāposts parastais - 1-2tomāti

      Atkarībā no omas variēju garšvielas, bet reizēm neko nemaz nelieku
      Šodien bija eļļa no artišoku burkas -laurulapa-smaržīgie sīpoli un rozīnes iekšā
      Citreiz karote kokoseļļas, karijs, čili pipars, kanēlis, reizēm nekas, tad šķīvī pielieku sviestu un sāli

      Vīram besī rozīnes, bet man ļoti patīk, jebkuras, šodien bija jumbo gaišās - ja ieliek vidusdaļā, tad pa tām 35min uzbriest diezgan

      Man patīk,ka nav jāstāv klāt, kad notinkšķ vēl 10min netaisu mikreni vaļā; tikai tik, cik nomizot visu laiku vajag
Powered by Sviesta Ciba