rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

Nevis gurmānu :D man novirzes kopš bērnības; tos dažus mēnešus, ko gāju dārziņā, es esot bijis vienīgais bērns, kas to ēd (nesaprotu tikai, ja bērni neēd, nafig viņiem to dot)

Mamma taisīja ar žāvētām ribiņām vai ko tādu, bet tas ir pavisam cits ēdiens, man tagad garšo bez gaļas.

Es taisu mikrenē, stikla bļodā ar plēvi, lieku kārtās, samaisu tikai izņemot

Kartupeļi - sīpols - burkāni - fenheļa vai selerijas kāta gabals - briseles kāposti(brokoļi) - kāposts parastais - 1-2tomāti

Atkarībā no omas variēju garšvielas, bet reizēm neko nemaz nelieku
Šodien bija eļļa no artišoku burkas -laurulapa-smaržīgie sīpoli un rozīnes iekšā
Citreiz karote kokoseļļas, karijs, čili pipars, kanēlis, reizēm nekas, tad šķīvī pielieku sviestu un sāli

Vīram besī rozīnes, bet man ļoti patīk, jebkuras, šodien bija jumbo gaišās - ja ieliek vidusdaļā, tad pa tām 35min uzbriest diezgan

Man patīk,ka nav jāstāv klāt, kad notinkšķ vēl 10min netaisu mikreni vaļā; tikai tik, cik nomizot visu laiku vajag
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba