Nevis gurmānu :D man novirzes kopš bērnības; tos dažus mēnešus, ko gāju dārziņā, es esot bijis vienīgais bērns, kas to ēd (nesaprotu tikai, ja bērni neēd, nafig viņiem to dot)
Mamma taisīja ar žāvētām ribiņām vai ko tādu, bet tas ir pavisam cits ēdiens, man tagad garšo bez gaļas.
Es taisu mikrenē, stikla bļodā ar plēvi, lieku kārtās, samaisu tikai izņemot
Kartupeļi - sīpols - burkāni - fenheļa vai selerijas kāta gabals - briseles kāposti(brokoļi) - kāposts parastais - 1-2tomāti
Atkarībā no omas variēju garšvielas, bet reizēm neko nemaz nelieku
Šodien bija eļļa no artišoku burkas -laurulapa-smaržīgie sīpoli un rozīnes iekšā
Citreiz karote kokoseļļas, karijs, čili pipars, kanēlis, reizēm nekas, tad šķīvī pielieku sviestu un sāli
Vīram besī rozīnes, bet man ļoti patīk, jebkuras, šodien bija jumbo gaišās - ja ieliek vidusdaļā, tad pa tām 35min uzbriest diezgan
Man patīk,ka nav jāstāv klāt, kad notinkšķ vēl 10min netaisu mikreni vaļā; tikai tik, cik nomizot visu laiku vajag
Mamma taisīja ar žāvētām ribiņām vai ko tādu, bet tas ir pavisam cits ēdiens, man tagad garšo bez gaļas.
Es taisu mikrenē, stikla bļodā ar plēvi, lieku kārtās, samaisu tikai izņemot
Kartupeļi - sīpols - burkāni - fenheļa vai selerijas kāta gabals - briseles kāposti(brokoļi) - kāposts parastais - 1-2tomāti
Atkarībā no omas variēju garšvielas, bet reizēm neko nemaz nelieku
Šodien bija eļļa no artišoku burkas -laurulapa-smaržīgie sīpoli un rozīnes iekšā
Citreiz karote kokoseļļas, karijs, čili pipars, kanēlis, reizēm nekas, tad šķīvī pielieku sviestu un sāli
Vīram besī rozīnes, bet man ļoti patīk, jebkuras, šodien bija jumbo gaišās - ja ieliek vidusdaļā, tad pa tām 35min uzbriest diezgan
Man patīk,ka nav jāstāv klāt, kad notinkšķ vēl 10min netaisu mikreni vaļā; tikai tik, cik nomizot visu laiku vajag