rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dzīvē ir daudz mistēriju, ofhorse, bet šobrīd man nedod mieru divas 1) kāpēc nav iespējams nopirkt vienkāršu, glītu, baltu maiku un 2) kāpēc vīriešiem ir glītu krāsu kapzeķu bulkpaka, bet sievietēm nav?! Man nah nevaig rozā zeķes.
  • Man tāda pat sāpe.
    Gan pa rzeķēm, gan vienkāršām apeņu bulkpakām - vienalga baltām vai melnām, BEZ punktiņiem, strīpiņām, sirsniņām, rozā vai pelēkiem elementiem. Vienkāršas, parastas kokvilnas apenes, ar kurām ziemā minoties nesalst pakaļa, bez mežģīnēm, u.tml. elementiem, kuri reāli TRAUCĒ un BERŽ minoties, skrienot sēžot 8h nonstop laivā, utt.
    Nē - sievietēm, ja viņām vajag šādas vienkāršas "ekstras" ir bezmaz jāpērk kkāda speciālā sporta veļa par padsmit, divdesmit eur/gab. :/
    • man vienreiz kaukur trāpījās melnu trīspaka, bet ne sitama neatceros kur - riktīgi labas,da i krāsa neplūk - nopirku vienas Triumphā dārgāk kā to trīspaku, un pēc pāris mazgāšanām jau tādas skābzaļi melnīgas, fui.
      protams, kokvilnas bumbierenes per se nav nekāds smukuma kautkas, bet tomēr.
    • tādas vienkāršas ir h&m
    • Un Cubusa no visam vietam ir vienkarsa, funkcionala un daudzdaudzdaudz reiz mazgajama apakshvelja par labu cenu.
      • emm, kad es pēdējo reizi biju Cubusā, man tā cena nemaz TIK laba nešķita. Laba cena imho ir ap/zem 2eur par 1 gab apenēm..
Powered by Sviesta Ciba