rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
KKK

godavārds, jūs intersanti te visko rakstiet,komentējiet un skaistu vilnu metiet, bet nu koes varu darīt,ka esmu tik prasta bāba,ka man uzsvilpj un es skrienu?
toties,tagad zinu,ka 12 litru spainis baraviku ir mana robeža, gan no lasīšanas, gan pēcapstrādes viedokļa
ievēlos gultā vienos naktī, gulta līgani peldēja un acu priekšā baravika sūnās aiz baravikas sūnās, līdz vēmienam
šodien vēl jāsaprocesē kabači (no sētdienas!!! nav izdarīts!!!) un tomāti,kas pa to lāgu sagatavojušies
galnais,nedzēsiet to visu āra,lai burkābāznis jūs atpestī!
  • un kā Tu saprocesē 12l spaini? mani neinteresē praktiski padomiņi, jo līdzīgi kā te augstāk minēts, dzīvē esmu atradusi apmēram 4 baravikas, bet ziņkāre, ko ar tādām iesāk. man parasti sēnes ir salasīt mērcei gailenes. :)
    • ja Tevi neinteresē praktiski padomiņi,kasta Tevi interesē? :D

      es sēdēju 5 stundas, sacepu->sasaldēju ziemā mērcei un samarinēju, iespējams,izmešanai,jo to mākslu vel tikai mācos
Powered by Sviesta Ciba