rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
aizmirsu pastāstīt,ka biju uz izrādi " Dāmas"
viņiem vajadzetu tomēr norādīt,ka vairāk kā 40 cilvēki sedēs saspiesti vienā istabā. tādiem,kam jau tā nepatīk uztureties telpās ar citiem cilvēkiem, kurnu vel tadās bez gaisa, nāk virsū panikas lēkmes. nepatīkami tomēr.


ja par pašu izrādi,tad Putniņa man likās samākslota, a Liepiņa - vot nesapratu. vainu viņa bija izstrādājusi tik stosteklīgu tēlu,jeb tomēr vislaik putrojās tekstā. Strazda bij riktīgi forša.

bet tā meitene ar kameru,tai gan visas cepures nost.
  • starpcitu, teātris vēljoprojām ir tas iestādījums, kuru neapmeklēju pat ar tabletēm, ainiņa, kurā es panikā sitos pie dežurantes pieslēgtām durvīm, ir pārlieku baisma
    • es Audzinu Raksturu un Pieņemu Izaicinājums
      šrinks teica,ka savādak nebūšot aršana, nav ko sevi žēlot un tamlīdzīgi

      viņš ar neļāva tabletīti drosmei,bet to nu gan es neklausu. principā,pirmo pusstundu tikai mēru,kā labāk sprintā tikt uz druvīm,bet tad atlaiž. betnu šitā renģu kaste bija nopietns pārbaudījums.
      • vļē, negribu izaicinājumus, viņi tik izaicinoši, gribu sevi želot zem deķiem
      • cik žēl! man ļoti patīk teātris, es gan reti eju un es nevaru iztēloties ka citiem šitā. tas man šķiet bēdīgi

        /vienīgā reize kad jutos drusku līdzīgi bija kad man ļoti grūsnai uzdāvināja biļetes uz Ziedonis.Visums un es pirmā cēliena daļu visu laiku nervozēju, ka man saspers pūsli un būs jāskrien čurāt, a mēs zāles nepareizajā stūrī rindas gandrīz galā (grūtniecēm vajag dāvināt biļetes, ja viņām tas patīk, tikai pie ejas vai izejas, lūdzu. pat ja vietas nav tk krutas)
        • man dažādās intensiātēs tas ir jau gandrīz gadus 10,kopš vienreiz bija slikti bet,redz,nav tak pieklājīgi iet koncerta vidū arā. bet tur nekas cits nelīz,kā vien iet un ar sevi runāt Un,protams,pērku biļetes malās,lai nav jāspraucas citiem garām.
  • un vispār es atcerējos. tajā sapnī ar bļeskiem un kokteiļiem tu biji Tikko No Izrādes un vēl neizģērbusies no tēla!
    • eee... es neesmu aktrīze! bet jaunība,protams,gribēju būt,pat stājos. Jauki,ak vismaz citiem sapņos :D
Powered by Sviesta Ciba