rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
spirdzinoši dzestrais,lai neteiktu - acīs asaras sariesošais, rīts ir atstājis mani konfuzētu (vēl vairāk kā līdz šim) par tēmu - kota likti čemodānā, dodoties pretī MilānDženovFlorencei, kur ačuvezers sola 20-28 grādus dienā un ne baig zemāk par 10 naktī.
man jau tā ir nopietnas problēmas krāmēt koferus, bet es vot skatos webcamerās,redzu visu zaļu un ne sūda nesaprotu,kas tas ir, jo,kamõn, 26 ir tāda normāla Latvijas vasara...

ko man jāņem, vilnas zeķes vai peldkostīmu, jeb tomēr abus?
  • ņem vienalga ko, mums tāpat skauž.
  • nu labi, izteikšu arī savu necilo viedokli par tēmu. peldkostīmam vēl bik par aukstu, tb, sauļoties varētu arī varēt, ūdeņi gan vēl vēsi, neiesiluši, arī piemājas nesildamajos baseinos, ja tādi ir, un ja ir tādas piemājas.
    pa dienu noteikti var vazāties īspiedurkņu apģērbā, vakarpusei kāda jaciņa, viegls pavasara mantelīts noderēs.
    • lab,par to peldkostīmu jau joks, bet mani ikurāt biedē nezināmais saules faktors, baigi negribētos iegūt baltās īspiedurknes visai vasarai, bet atkal,ja tiešam ir sauļojama sauile nomālēties ar spf50 arī glužī rokas neceļas..
      • labāk paņem gan to filtru, var jau dažādus, nu tur i 25 i 15. ja nebūs līdzi, pārcepsies un nekāda kaifa no ceļojuma nebūs (nu, es vienmēr tad dabūju arī t' un saules dūrienu, citreiz bez visa dūriena no karstuma jāvem)
        un vēdeklīti!
        • es Tev par vilnas zeķēm, Tu man par vēdeklīti :D
          • zeķītes paņem gan, jo viesu nami viņiem nekurināti, naktī pēdas stipri salst.
          • nu, es nevaru iedomāties situāciju kurā nepaņemtu līdzi vilnas zeķes vismaz 1 pāro, so.. vēdeklītis :D
      • tb Tev bažas par to, cik tā saule stipra? es teiktu, ka diezgan. pat pie mums jau var atraut sarkanus vaigus (vakar 4 stundas saulē, et voilà!, par laimi man bija sp50 uz stratēģiski svarīgajiem punktiem). nu un saulains tur mēdz būt vairāk kā bieži, tā ka izvairīties neizdosies. :) es nezinu, cik Tev jūtīga āda uz apdegšanu, bet nu apdomā, kā rīkotos un ģērbtos lv visu dienu vazājoties riņķī saulainā vasaras dienā, proti, nav tik traki kā gulēt pludmalē nekustīgi 8h no vietas, jo ir kustība, ir saule/ēna, iekša/ārs, bet akurāt ignorēt nevar.
Powered by Sviesta Ciba