rūsganais sprakšķis

LORs

rūsganais sprakšķis

LORs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vai kādam ir idejas, kur asap var tikt pie LORa?

jau mēnesi sarkans kakls un nedaudz palielinātas mandeles, domāju,ka pats pāries, bet jau nedēļu palielināti limfmezgli un vakar viens,maita, sāka sāpēt. gan jau kautkāds hronisks farin-larin-hvz-gīts,kam ar bezrecepšu pūšamajiem pa vāju, taču tik augstu grādu gūglārsntniecībā vēl neesu ieguvusi,lai pati sev antibiotikas parakstītu.

UPS> tiku Možumā.

bet kārtējo reizi novēlu tam cilvēkam,kas atbild par zvanu pieejamību un gaidīšanas meldiņu ARSā, lai tas viņam katru nakti skan sapņos.
  • Pati gāju pie Benitas Krūmiņas- cik noprotu kompetentākā dāma apmeram Stradiņos. Gāju bez nosūtījuma tajā dienā, kad man bija baigā problēma. 30 eiro laikam samaksāju kopā, bet nebija ne nosūtījuma nekā. Pati ņēmu un aizgāju un tajā pašā dienā tiku. Piezvani uz stradiņiem un noskaidro, vai šodien strādā un mauc uz turieni. Bet nu kaut kādos veselības centros utt arī tak ir šāda iespēja, jāzvana tik visiem pēc kārtas.
  • iesaku Līgu Loganu, perfekti izārstēja manam dēlam pusotrmēnesīgas iesnas. zinu, ka pieņem Olīvas mājā (un tikām pie viņas nākamajā dienā), tā gan skaitās bērniem, bet varbūt, ka viņa turpat pieņem arī pieaugušos. galu galā maksas pasākums, kakaja razņica - cerkof iļi božņica. ja tur tomēr ne, gan jau reģistratūra pateiks, kur vēl viņu meklēt.
Powered by Sviesta Ciba