rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ja es stundu intensīvi tīrīju sniegu, cik vēl tofifijus es varu apēst bez tiem 10,ko jau apēdu vienkārši tāpēc,ka dzīve tāda?
  • ēd cik uziet, jo sniega tīrīšana šovakar (vismaz manā sētā) ir rīktīgs Sisyphos darbs - cik notīr', tik atgriežas, tik jātīr' atkal, ja ne pat dubultā :)
    Kāpēc lai TĀ nebūtu ar gardumiem?! ;)
    • well.. es vnk izietu ārā pusstundu agrāk un notīrītu priekš tā brīža, kad vajag braukt ārā no sētas (vai tml.). tagad tas ir tikpat bezjēdzīgs darbs kā vējā slaucīt koku lapas. tā ka vnk sēžat pie tvkastēm un rijat tofifijus un laime pilnīgā.
      • ka es saku - Sisyphos (kā viņu tur ibitīt latviski - Sīzifs? - nu tāds tas darbs jā :)
        bet, ja nenovāks lielumu, tas iekrāsies lielielumā - un ja zin, ka pie garāžas klāt būs jātiek (mums tā) - da kaut tikpēc nedēļas - ta doma, kas būs jārok un jākaļ (pēc saliem, ko jaunnedēļ sola un visa, kas sasnidzis būs) - esmu ar mieru sovakar šķūrēties līdz nelabumam, tik liekat mani mierā sākot no rītvakara - jā...
        • Sīzifs, aha, un ja neklapēs ar ausi,tad iestāsies Augejs :D
          lūk,man tāda pat pārliecība- ka vēlāk jau nebūs vieglāk. un lai vismaz kādas iestrādes uz šķūni, katla telpu un pagrabu.
          tieši nočortojos,ka kartupeļi beigušies :D
          • jā - Un tad "iestāsies Augejs!" - :DDD šis teiciens mūsmājā noteikti ieiesies :D
            pa triji lāgi sniegu šķūrēju šovakar - uztaisīju smukas "ejas" - resp. - iezīmēju jau, malas ar kupenām iebuktēju :) tas ir kudiš vieglāk, kā no nulles, kad jau sasalis būs, mēģināt izlauzties...
            šovakar/šodien forši - nebija pārak auksts - sniegs viegls un pūīkains - īzīpīzī pašķūrēties :) (kaut tas nedaudz Sīzifiski, jo sasniga pirmā galā, kad līdz otram tikusi biju, jau tikpat, cik iepriekš bijis - bet vismaz sienas jau :) )
  • cik dvēseles miers prasa!
Powered by Sviesta Ciba