rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nopirku biļetes uz aprīļa vidu, Milānu.
Mašīnu šas nobukošu.

Tad nu,ja jums ir pūralādē kādas labas vietas zābakam stulma augšdaļā (ok,māte kautko pukst par Romu), neturiet sveci zem, pastāstiet. Kautkas tāds skaists, bet kur maz cilvēku, haha.

p.s.
(janukas, māte kalnā pakāpt nevar)
  • vēl var braukt no Milānas uz leju, uz Toskānu. protams, lielākās pilsētas - Florence, Sienna ir staigājamas, bet tur ir pilns arī ar mazām, burvīgām pilsētelēm, kas nenogurdina ar visas dienas vazāšanos, kā arī pati ainava jau vien ir ko vērta. var lēnā garā vizināties ar auto pa mazajiem ceļiem un tik iesaukties uh un ah. :) un piestāt kādā vīna darītavā pa ceļam. bet vispār – nopērc Itālijas ceļvedi, paskaties reģionus pa izbraucamiem attālumiem un izvēlies apskatāmās vietas no bildēm un aprakstiem. neslinko, ja. :)
    • Toskānā palikšanu var meklēt agroturismo (raksta apmēram tā), proti, apmešanās vietas laukos, fermeru (papild)nodarbošanās. mēdz būt skaistās, vecās ēkās ar brīnišķīgām ainavām. atsevišķi iekārtotas apartamentu ēkas, tas nav skabūzītī blakus fermeru virtuvei. :)
      • ... oj, nu nedrīkst šitā 5 dienas pēc atvaļinājuma atkal sagribināt atvaļinājumu!!! (jau gara acīm redz sevi vienā no tām mazajām vīna darītavām ar glāzi vēsa baltvīna rokās)
        • eh, jūs visi dullie apkārtzibinātāji
          man nemaz ar neko baigi nekur negribs braukt. un, ta ka maman nav tiesībuk,tad šitadas vīnelēšanas ar man diezko nespīd :)
      • oim,tas izklausās ties pēc tā,ko man gribētos! manis pēc nekādas Romas nevajaga, bet nu, ko mātei padarīsi....
Powered by Sviesta Ciba