rūsganais sprakšķis

mīļā ciba, es zinu,ka Tevi izvedu no pacietības vienmēr,kad prasu padomiņa, bet esi nu tik mīļa...

rūsganais sprakšķis

mīļā ciba, es zinu,ka Tevi izvedu no pacietības vienmēr,kad prasu padomiņa, bet esi nu tik mīļa...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Itālija. Kam ir pieredze, es neesmu bijusi. Marta beigas ir ok?
Mamma grib Itāliju. Bet viņa nepagalam nepanes karstumu.

Skatos,ka AirBalticam marta beigās sanāķ 150 eiro Milāna un atpakaļ no deguna. (rainis uz aprīli lidojumus nerāda, mammai preferēju tiešo reisu, lai gan plāns būtu vairāk uz dienvidiem aizlaisties)

sakiet.
kautko.

otrs stulbais jautājums - biļetes jau lētākas nepaliks ne? respektīvi jāņem tagad?
  • Mašīna ir laba doma, jo
    a) pie Bergamo Tu vari to viegli un eleganti izīrēt, un, kā jau te teica, Bergamo ir Raiņa lidosta un Rainis uzreiz Tev būs divreiz lētāk nekā airBaltic
    b) saprātīga nokļūšana no ziemeļiem uz visu, kas ir zemāk - Toskāna, Roma - saistās ar samērā dārgu ātrvilcienu, tāpēc īres autiņš + bendža tajā - tas ir cool!
    Nu un, protams, ar auto tu esi vairāk sev saimnieks - gribu, griežu uz Kortonu, gribu, griežu uz Sjennu, utt. Nezinu, cik labi iet prāmji, bet domāju, ka var pat uz Kapri aizšaut Akselim godu atdot.
    • es mož esmu tizla,ja,bet man rainis nepiedāvājās uz itālijām aprīlī

      bet 150 eiras no deguna ir daudz,saki? es tak mājas kurmis,neko par lidmašīnu cenām nesaprotu
      • priekš baltika uz Itāliju tas ir tiešām lēti.
      • Šitajā atkal es neesmu stiprs. Iespējams, ka viss ok, lido ar airbaltic un nomā auto citā vietā. Vienkārši es zinu, ka Bergamo ir sakarīga noma, esmu pats uz savas ādas baudījis, tāpēc, uzzinot, ka taisies nomāt auto, piebildu, ka no šī viedokļa, ja Rainis lētāks, no Bergamo (in the middle of nowhere) nevajadzētu baidīties.
      • lētajām aviokompānijām aprīlis skaitās pārāk tāls laiks, lai tagad sāktu tirgot biļetes :) bet janvārī uz Bergamo noteikti varēs nopirkt. un tur ir arī tāds pluss, ka pati Bergamo ir ļoti smuka un apskates vērta pilsētiņa.
        • toč toč?
          nu,labi,pasēdēšu stūrītī un panomierināšos :)

          betnu, cik lētāk tas man ar raini varētu sanāķt, if You know? mož nav,ko ņemties, savādāk vel nogulēšu un buģet kak prošlij raz....
          • Jā, lētās līnijas kkādu iemeslu dēļ pieturas pie tiem 3 mēnešiem. Nupat sev skatījos norwegian biļetes aprīlim, arī neko nevar nopirkt. Bet principā rainis uz Milānu ir padārgs, tie noteikti nebūs ne padsmit, ne divdesmit, ne trīsdesmit eiro. Iepriekšējā reizē, kad lidoju šajā maršrutā, samaksāju kādus 70 eur vienā virz., tāpēc tas baltiks par 150 turp atpakaļ man šķiet ļoti izdevīgs variants.
Powered by Sviesta Ciba