rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
īsi atskaitoties padomdevējiem un apķiķinātājiem par piedzīvojumiem autonomā

beigu galā nenobukojām neko. vienu pēcpusdienu aizdevāmies uz treinsteišenu, iegajām vienā kantorī, viss aizņemts, otrā aizņemts, Eiropcārā pierezervējām uz nākamo rītu. Ar visu pilno apdrošināšanu sanāca 190 eiro uz 3 dienām, pieņēma debetkarti, iedeva seat ibiza ar 12k nobraukumu. trešājā dienā mājās negribējās, par 43 eiro piebukojām granādas kantorī vēl dienu klāt. ta,ka viss čoini. jautājums tikai,vai/cik reizes vīrs safotografējās un kā tas rezultēsies.


bet tagadiņ man vaig nobukot mašīnu hamburgā un es atkal sēžu un neko nesaprotu. nu,jo tie visi normālie kantori par vienu dienu prasa ap 100 eiro ar 300 km ierobežojumu,kas man ir vienā virzienā. vāciete atsūtīja kautkādu vietējo salidzini-el-vee linku,kur piedāvā uz pusi lētāk, bet jūs mani esat iebiedējuši ar lētāk=slikti. bet,ja es ņemu no tā paša jūropkāra - lai arī lētāk - tad taču visam būtu jābūt labi?
  • paprasi konsultāciju kādam Vācijas cibiņam vai caur fb, es no šitā vispār neko nesaprotu. ceru, ka te kāds pieteiksies un ko ieteiks
    • nu, sasodītais entelekts izdzēsies (jācer,ka mācās), citus nezinu

      bet esjau nobukojos, jācer,ka būs viss sanācis
Powered by Sviesta Ciba