rūsganais sprakšķis

nolāpītās ausis un sasodītais stulbums

rūsganais sprakšķis

nolāpītās ausis un sasodītais stulbums

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
iečīkstēju iekš pajautā par sāpošu ausi un izdarīju ko? iegāju vannā.
vannodamās izlasīju ieteikumu iepūst ausīs un atcerējos,ka man medžikelī ir tieši tas pilināmais aptieciņā, operatīvi norīkoju vīru atnest un sapilināt.

tad izlasīju,ka pilināt nevajag. bet bija jau par vēlu mīlēts.

alfā ļoti nīgra aptieķniece apstiprināja,ka jādzer IbuStar un jāiet pie ārsta pēc antibiotikām. (WTF? es nedzeru antibiotikas,ja vien man nav plaušukarsonis)

vārdu sakot,esmu manāmi samulsusi ar rīcības plānu -auss,kopš iepilināju,ar visu to,ka izplunčājos pa vannu, vairs neko īsti nesaka (pilināts pirms stundām 8 tātad).

varbūt esmu brīnumainā kārtā izdziedināta ar sliktajiem piliniem un pilnīgi noteikti nerekomendēto vannu?

ļoti gribu cerēt, jo kur ellē es rīt raušu LOR, no savas darba aizpakaļijas, bez mašīnas un vispār. negribu iet sēdēt vīrusainās rindās.
  • Antibiotikas iekaisušām ausīm laikam ir norma - man pagājušajā gadā bija apaukstēta auss (kas nebija noticis kopš bērnības), ko es "prātīgi" uzreiz neapārstēju, bet gan patusēju līdz tās ausis aizkrita un nevarēju vairs normāli dzirdēt. Tad gan devos pie daktera, kas ļoti ātri un operatīvi man izrakstīja antibiotikas, lai iekaisums neaiziet dziļumā.
  • varbut Tev ir tieši kas tāds, kam otipax tieši laikā :)
  • Ar ausīm (un vispār visu, kas apkārt galvai) ķip nevajaot jokot, jo tas viss ir pārlieku tuvu smadzenēm un tur laikam (katrai persōnai atkarībā no visādām tur iedzimtības, imunitātes un xvz kādām vēl figņām, protams) ir paliela iespēja, ka kkāds iekaisums bezmaz taisnā ceļā aizskrien līdz smadzenēm - nutur visādi meningīti vai tamlīdzīgi..

    Bet patiesībā baigi bieži ir tā, ka šķiet, ka sāp auss, bet patiesībā kkāda angīna vai kkādi elpceļu iekaisumi, bet sāpes vnk "starojas" uz ausi. Pašai vairākkārt tā ir bijis..
Powered by Sviesta Ciba