rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
endis mondis saka,ka mēs nogājām 7km 1h10min ar visu to ka man sāp kāja, bet kāāāā'esnocīnījos,lai apskatītos karti, nemāku es ar šitām jūsu progrāmām. un man likās,ka mums tur būs tāds kišmiš pa kapiem, jo šodien izmēģinājām jaunus maršŗutus un vislaik iegājām tupikā, bet nekādas tādas mežģīnes nerāda.

bet tā dranķa kāja nudien sāp, kautkas viņai šitai pārmērīgajā šīsnedēļas staigāšanā nepatīk - sāp , tipa, kauls cm 10 virs potītes, var jau būt,ka mani smukie zābaki tomēr nav paredzēti tipināšanai uz darbu, neko citu šobrīd vainot nevaru, bet nav skaidrs,ko darīt. lai kā visiem neliktos, ar slotu aizlidot līdz darbam nevarēšu. ar i-robotu arī nē.
  • sāp tā kā nepārtraukti un ļoti?
    / man te kkad iepriekš bija - tā ka bišku un pa brīdim, bet pārgāja, tā arī nesapratu
    • vairāk sāp ejot tieši. un šorīt izejot ar suni - jau abas.
  • Visdrīzāk apavi pie vainas. Vai es teiktu drīzāk apavu + slodzes maiņas (palielinājuma) kombinācija - ja agrāk tomēr esi in general staigājusi mazāk.
    • ļoti iespējams. nav jau tā,ka man kājas nīkuļi, bet gan uz darbu ejot,gan ar suni, cenšos iet paātri,kas nav tas pats kas prosto diena uz kājām un,jā, nevieni uz darbu ejamie zābaki nav sportveidīgi apavi

      gan jau tā kāja apsāpējusies unn tagad netiek likta mierā un dumpojas
      • pamaini kko - uzvelc kādus ērtos staigājamapavus un pēcāk pārvelc darbā vai kkā tā.. Vnk vienas paziņas pieredze rāda, ka šitā var dabūt kkādus kaulu plēves iekaisumus - viņai gan no skriešanas (bet nu cilvēks izdomāja - "pofig ka sāp - gan pāries", a nepārgāja).
        Man paggad pie līdzīgām sāpēm līdzēja slodzes samazināšana (sāpēja skrienot, pārgāju uz iešanu ĒRTOS pārgājiena apavos).
Powered by Sviesta Ciba