tomātō
klau, ir kāda labi pārbaudīta recepte tomātu iekonservierēšanai?
mums famīlijā nav īsti šādu tradīciju, marinēti želejās man toč negaršo,bet varētu savārīt tādu kā mērci/biezeni, bet nav skaidrs, kā viņš glabāsies - jeb,ja tur leckapī,tad nekādas vainas?
un vai tur var šaut dajebko klātiekšā?
mums famīlijā nav īsti šādu tradīciju, marinēti želejās man toč negaršo,bet varētu savārīt tādu kā mērci/biezeni, bet nav skaidrs, kā viņš glabāsies - jeb,ja tur leckapī,tad nekādas vainas?
un vai tur var šaut dajebko klātiekšā?
tieši kas tur ir konservējošā sastāvdaļa? vārīt? apliet? hello kitty!
kaut kā līdzīgu šim taisīja mamma kādreiz, laba štelle
gribētos glabāt pagrabā, kam gan ir nenoliedzami negatīvais aspekts - pirmkārt, man ziemā tumsā bail iet uz pagrabu.
otrkārt,ja es pārvaru bailes, tad viņš,maita ir apsnidzis un aizsalis :D